Čítanie na 3 min 15 sep 2020

Dámske trendy na jeseň a zimu 2020/2021, ktoré sa oplatí mať vo svojom šatníku!

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Nová sezóna znamená nové trendy: neobvyklé, inšpirované minulosťou, prinášajúce malé pozitívne bláznovstvá v oblačných dňoch. Uľahčíme vám to tak, že si môžete pozrieť, aké oblečenie a doplnky budú dominovať v období jeseň-zima 2020/2021!

Tailor-made

Aj keď sa aktuálne nevrátite do kancelárie, stojí za to mať v skrini zladený kostým: presne taký, ktorý bude slúžiť pre neformálnejšie aj formálnejšie príležitosti. Na jeseň a v zime roku 2021 siahnite po neprehliadnuteľných kombináciách, interpretujte klasiku a dotvorte celkový vzhľad dizajnovými doplnkami. Výsledkom je futuristická kombinácia šortiek a bundy, pri ktorej sa ako alternatíva bundy použije koža alebo sa vo vašom outfite predstaví vesta.

GUESS JEANS / TWINSET / ANSWEAR LAB

TOMMY HILFIGER / ANSWEAR LAB / KARL LAGERFELD

Kockované káro

Károvaná potlač je opäť jedným z najobľúbenejších vzorov v sezóne jeseň-zima 2020/2021. Tentokrát siahneme po symetrickej malej klasickej verzii tejto potlače a známom pepitku. V potlači dominujú tlmené odtiene béžovej, hnedej, sivej, čiernej a tmavozelenej farby, ktoré sú prítomné na rôznych častiach odevu – oblekoch, nohaviciach, šatách aj vo všetkých možných vrchných odevoch.

SCOTCH & SODA / MEDICINE / DIESEL

DR.DENIM / GUESS JEANS / ANSWEAR LAB

Kabát v novej verzii

Vylásený kabát v zásade znamená taký kabát, ktorý nie je bežný. Je však originálny, vyznačujúci sa detailom, farbou a strihom, ktorý sa na uliciach len tak často nevidí. Práve táto sezóna patrí neotrelým kabátom! Čím bláznivejší, tým lepší – stojí za to nechať sa zviesť k výraznému vzoru, napríklad môže byť poriadne farebný, károvaný alebo môže mať nadrozmerný veľký golier alebo výrazne obrysovú líniu ramien. Ďalším trendom propagovaným na mólach, sú plášte. Dlhé plášte úhľadne obopínajú siluetu. Ak hľadáte alternatívu k jesenným sivým kabátom a bundám, určite by ste si mali zvoliť jeden z našich návrhov.

CALVIN KLEIN JEANS / DIESEL / NOISY MAY

TOMMY JEANS / PINKO / ONLY

Niečo športové

Pokojnejší štýl môžeme použiť aj na športovú jeseň! Športové súpravy sú reminiscenciou na 90. roky a začiatok nového tisícročia. Tentokrát však nesiahneme po velúrových košeliach, ale po vkusných súpravách – objaví sa kockovaná potlač, blúzky sú dekorované, objavia sa opäť „puffy“ rukávy a farby vychádzajú z odtieňov hnedej a jemných pastelových farieb.

ADIDAS PERFORMANCE / ADIDAS ORIGINALS / FILA

PUMA / LABELLAMAFIA / FILA

Prečítajte si ďalší článok