Čítanie na 3 min 17 sep 2020

Jeseň aj zima v podobe pánskych trendov 2020/2021

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Je čas osviežiť si aj pánsky šatník! Špeciálne pre vás, sme pripravili prehľad prvých jesenných trendov, ktoré môžete hneď teraz aktuálne vyskúšať. Upriamte pozornosť na farby, potlače, materiály a strihy, ktoré budú kraľovať počas tohtoročnej sezóny 2020/2021!

Nielen do kancelárie

Obleky a bundy sú stálym prvkom pánskej módy. V sezóne jeseň – zima 2020/2021 sa zameriavame na obleky šité na mieru, ktoré na mólach odzneli pod značkou Givenchy a Dolce & Gabbana. Obleky, bundy a chino nohavice zdôrazňujúce siluetu vás milí páni opticky zoštíhlia a dodajú celkovému vzhľadu mladistvý pôvab, najmä ak svoj outfit doplníte teniskami.

TOM TAILOR DENIM / MANGO / CLEAN CUT COPENHAGEN

MEDICINE / LEVI´S / JOOP!

Káro / Kocka

Legendárny vzor dominuje nielen v dámskej móde – objavuje sa tiež aj na pánskych modeloch. Klasický dezén je perfektnou voľbou na jeseň, čo ocenia minimalisti aj maximalisti, vyznávači mužskej elegancie aj streetwearu. Symetrické káro sa objavuje tradične na bundách, flanelových košeliach a dokonca aj na … teplákových súpravách. Podľa trendov si vyberte medzi odtieňmi sivej, čiernej, tlmenej modrej alebo béžovej.

CALVIN KLEIN JEANS / MANGO / TOMMY HILFIGER

DR. DENIM / MEDICINE / MEDICINE

Čas pre denim

Pragmatici majú teraz dôvod na radosť – džínsovina sa v tejto sezóne objavuje v klasickej podobe inšpirovanej starou dobrou americkou klasikou. Rovné rifle, voľné bundy a košele v modrej farbe môžu byť vašim módnym arzenálom nielen na jeseň a zimu, ale aj na nasledujúce sezóny. Fanúšikovia futurizmu a zaujímavých, extravagantných foriem, naopak môžu siahnuť po rifľových súpravách pripomínajúcich pracovné uniformy – nevyhnutne v bielych, krémových a svetlo modrých odtieňoch.

LEVI´S / DR.DENIM / CALVIN KLEIN JEANS

LEVI´S / LEVI´S / ALLSAINTS

Neutrálny trend

Pre tích, ktorých nudí sivá a pochmúrna jesenná atmosféra, môžu byť príjemné neutrálne i svetlé štýly, ktoré sa opäť stali obľúbenými. Vsadili sme na béžovú, svetlosivú, hnedú a okrovú, ktorá nás vtiahne do letných spomienok. Na rozdiel od zdania, pomocou neutrálnych farieb môžete vytvárať moderné, dizajnérske štýly. Diabol je totiž v detailoch: stavte na originálne strihy, vrstvy a zaujímavé doplnky.

DIESEL / LEE / JOOP!

DIESEL / NIKE / ALLSAINTS

Prečítajte si ďalší článok