Čítanie na 3 min 07 sep 2020

Športová jeseň 2020

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Ak ste fanúšikom behu, alebo tvrdo trénujete v posilňovni či dávate prednosť radšej jóge, mrknite si jedným očkom, aké športové trendy budú dominovať v nadchádzajúcej sezóne jeseň/zima!

Triumf multifunkčného oblečenia

Jedno vieme určite, že počas prichádzajúcej jesene bude dominovať športové multifunkčné oblečenie. Univerzálne, a v skvelom dizajne. Legíny, mikiny alebo tepláky by mali byť vhodné do najrôznejších podmienok – od použitia voľnočasového outfitu  až po cvičenie v posilňovni alebo vonku. Napríklad aj bezšvový dlhý rukáv môže slúžiť ako základ zimného oblečenia alebo byť nápomocný pri tréningu, pretože umožňuje voľný pohyb a dobrú priedušnosť.

NIKE / NIKE / ADIDAS ORIGINALS

ADIDAS PERFORMANCE / REEBOK / REEBOK

FILA / UNDER ARMOUR / PUMA

ADIDAS PERFORMANCE / NEW BALANCE / ADIDAS ORIGINALS

Nový život legín

Na športové legíny nezabudnite ani v jesennej sezóne. Tento rok vás športové modely prekvapia ďalšími vylepšeniami, vďaka ktorým poskytujú podporu vašim svalom a skvelé tvarovanie vašej postavy. Na vrchole sú reflexné vsuvky, ktoré nielenže predstavujú futuristický dizajn, ale sú predovšetkým dobre viditeľné aj počas nočného tréningu. Vrátil sa tiež vysoký pás, ktorý dokonale maskuje bruško a chráni pred chladom – bočný pás častejšie umiestnený v legínach zaisťuje dokonalé prispôsobenie postave. Ak si ceníte dobrý dizajn, nezabudnite na módne farby: siahnite po metalických legínach s kontrastnými vložkami a efektnými, mierne psychedelickými vzormi.

CALVIN KLEIN PERFORMANCE / ADIDAS PERFORMANCE / NIKE

ADIDAS PERFORMANCE / REEBOK / REEBOK

POLO RALPH LAUREN / ADIDAS ORIGINALS / NIKE

NIKE / CRAFT / CRAFT

Pohodlný šport

Okrem snahy o špecializovanú technológiu a futuristický dizajn vidíme v športovej móde, aj návrat ku koreňom: jemné pletené odevy a tepláky. Všetko to má byť pohodlné, slúžiace pre relax a dobre naladené. Na jeseň a v zime budú vašimi spojencami bežecké nohavice vyrobené z bavlny, jemné tričká, nadýchané blúzky s modelovanými rukávmi a efektné mikiny. Na jednej strane budú tepláky slúžiť na tréning, na druhej strane pri nich môžete stráviť príjemné chvíle odpočinku v prostredí domova.

CONVERSE / REEBOK / NIKE

ADIDAS ORIGINALS / NIKE / COLUMBIA

GAP / DIADORA / GAP

COLUMBIA / REEBOK / NEW BALANCE

Prečítajte si ďalší článok