Čítanie na 4 min 09 dec 2020

Darčekový zoznam prianí na Vianoce 2020

Autor: Nicole
Čítanie na 4 minúty

Vianoce čoskoro prídu a ako každý rok, aj teraz stojíme pred dilemou: aké darčeky pripraviť pre našu rodinu, najbližších a ďalších priateľov? Čaká vás recenzia štýlových, originálnych a módnych darčekov na tohtoročné obdarúvanie, a my dúfame, že vďaka zozbieraným tipom a inšpiráciám dokonale zladíte vkus svojich blízkych.

Originálne darčeky spojené s módou

Ak osoba, pre ktorú pripravujete darček, udáva trendy (alebo jednoducho rada vyzerá dobre), bude oblečenie alebo módne doplnky zaujímavou voľbou ako vianočný darček. Máte veľa možností – vždy sa uistite, o aké potešenie ide, z hľadiska kvality a dizajnu. Inšpiratívne farby a vzory, neobvyklé tvary, vychytávky priamo z móla – to je len niekoľko aspektov, ktoré odlišujú originálne vianočné darčeky. Každá žena si určite obľúbi štýlovú tašku: jedinečnú „clutch“ pre špeciálne príležitosti alebo model okrúhleho tvaru a intenzívnej farby. Ďalším nápadom sú ihličky – nevyhnutne s výrazným podpätkom alebo efektnou dekoráciou, ako je spona alebo retiazka. Fanúšikovia Streetwearu si obľúbia svetre a mikiny (ako tie z kolekcie G-Star Raw) alebo trblietavé tenisky, ktoré budú klenotom v ich skrini. Na druhej strane roztomilé snehule v pastelových farbách potešia každého, ktorý chce v zime vyzerať atraktívne a cítiť sa aj v zime, teplo.

KARL LAGERFELD / ALLSAINTS / PINKO

MEDICINE / CALVIN KLEIN / INUIKII

TOMMY HILFIGER / MEDICINE / MEDICINE

MEDICINE / G-STAR RAW / G-STAR RAW

Zaujímavé darčeky na Vianoce – vychytávky

Malé vianočné darčeky môžu priniesť veľa radosti (a niekedy aj smiechu). Pre tých, ktorí nemajú chuť kupovať oblečenie ako darček, budú dobrou voľbou rôzne pomôcky. Čo si tu zvoliť? V prvom rade sa nechajte viesť povahovými vlastnosťami obdarovaného, jeho vkusom, záľubami, zmyslom pre humor … Možno prídete s nápadom na skvelý darček! A ak nie, radi vám pomôžeme. Začnime štýlovými vychytávkami, ktoré pozdvihnú každý štýl. Na kľúče aj na tašku je možné pripevniť jedinečný prívesok na kľúče v abstraktnom alebo realistickom tvare. Farebný opasok návrhára s výraznou sponou zmení jednoduchý vzhľad a jednoduchú súpravu rozžiari košeľou a nohavicami. Nezabúdajme na obal na smartphone pre každého maniaka seba a sociálnych médií. Malé vianočné darčeky sa nemusia týkať módy – koniec koncov, veľa pomôcok môže spríjemniť život a okolie. Farebné vianočné ozdoby v neobvyklom tvare, sada vonných sviečok alebo pero pokryté kryštálmi, ktoré urobí rozruch v práci alebo počas vyučovania, sú len niektoré z originálnych nápadov na vianočné darčeky.

TRUSSARDI JEANS / MEDICINE / RICHMOND & FINCH

SWAROVSKI / MEDICINE / LOVE MOSCHINO

MEDICINE / POLO RALPH LAUREN / MEDICINE

POLO RALPH LAUREN / G-STAR RAW / MEDICINE

Malé vianočné darčeky – darčeky, ktoré vás vždy potešia

Ak nemáte nápad na darček, máte nedostatok času alebo nepoznáte dobre človeka, ktorému chcete niečo darovať, zostávajú vám vianočné istoty. Ide o typ darčekov, ktoré sú zvyčajne bezpečné a fungujú dobre. Začnime rozpočtovou verziou – tu máme klasiku, bez ktorej neexistujú Vianoce – ponožky. Ležérne alebo so slávnostným motívom môžu byť senzačným darčekom, najmä ak si vyberiete model už v darčekovej krabičke. Ďalšou možnosťou sú zimné doplnky, ako čiapky, šály a kožené vychytávky: peňaženky, opasky a vkusné rukavice sú vždy dobrým nápadom! Osvedčené a originálne vianočné darčeky môžu byť aj z vyššej cenovej kategórie – zamerajte sa na ne, ak hľadáte klasický darček pre svojich blízkych. Decentné šperky: náušnice, náramok alebo prívesok potešia ženu blízku vášmu srdcu. Pre muža budú naopak hodinky – nasadené na koženom opasku alebo elegantnom náramku – skvelou voľbou, ktorá ich bude sprevádzať v dôležitých životných okamihoch. Pri hľadaní dokonalého darčeka tohto typu sa pozrite predovšetkým na fosílne šperky a hodinky, jako Armani Exchange alebo Emporio Armani.

KATE SPADE / GUESS JEANS / SCOTCH & SODA

ANSWEAR / ARMANI EXCHANGE / SWAROVSKI

HAPPY SOCKS / MEDICINE / TOMMY HILFIGER

G-STAR RAW / CALVIN KLEIN JEANS / ARMANI EXCHANGE

Prečítajte si ďalší článok