Čítanie na 2 min 08 feb 2023

Determined to rise – odhodlanie je vaše druhé meno!

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

Na tomto svete neexistuje sila, ktorá by sa vyrovnala odhodlanej žene! V najnovšej kolekcii „Determined to rise“ značka Answear.LAB oslavuje všetky ženy, ktoré aj napriek pádom a početným nepriazniam, vždy vstanú a idú ďalej!

Čo všetko ste schopné urobiť, aby ste dosiahli svoje sny? Cesta k vytúženému cieľu vedie niekedy veľmi kľukatými uličkami. Vzdáte sa a necháte všetko tak? Alebo zo seba strasiete prach a sebavedomým krokom pôjdete ďalej, nárokovať si na to, čo je vaše?

Odhodlaná žena sa nikdy nevzdáva

Príliš sebavedomé na to, aby ste mali pochybnosti, príliš optimistické na to, aby ste sa báli, a príliš odhodlané na to, aby ste boli porazené – to ste vy. Bez ohľadu na to, kto ste, odkiaľ pochádzate alebo aký životný štýl vediete, nezostanete ušetrené chvíľ strachu, depresie či pocitov beznádeje. Všetci to zažívame. Niekedy je jediným prianím ísť niekam ďaleko, zmiznúť, všetko zahodiť. Takéto pocity sú v poriadku, ale len na chvíľu. Je potrebné získať odstup a nabehnúť na správnu vec. Dôležité je nestagnovať. Chcete si užívať život? Nemôžete dovoliť, aby vás ťažké skúsenosti zlomili a ovládli. Nemôžete sa vzdať.

Vaše odhodlanie je priateľ

Odhodlanie je to, čo udáva tempo, ženie vás vpred. Pomáha vám napredovať napriek ťažkostiam, neúspechom a rôznym prekážkam, s ktorými sa stretávate na ceste za dosiahnutím svojich cieľov. Odhodlanie je ako váš najlepší priateľ. Odkláňa vás od pokušení, ktoré by vám mohli byť prekážkou, povzbudzuje vás a motivuje.

Niet väčšej sily ako žena odhodlaná vstať. Robte si veci po svojom! Odhoďte svoje obavy, využite svoj talent, dôverujte intuícii a zabudnite na logiku. Answear.LAB vás povzbudzuje. Objavte kolekciu „Determined to rise“, venovanú tým, ktorí neustále bojujú.

Prečítajte si ďalší článok