Čítanie na 3 min 21 feb 2023

Inšpiratívny večer v znamení SISTERHOOD

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Príďte si s nami vychutnať Deň žien v tej najlepšej spoločnosti. Akčné ženy sa opäť spojili s módnym obchodom Answear.sk a prinášajú vám večer plný inšpirácie, pohodovej atmosféry. Budete mať možnosť pozrieť si aj dizajnové kúsky z novej kolekcie od Answear.LAB s názvom SISTERHOOD.

Ženské priateľstvá sú chrbtovou kosťou našich životov a niet divu, že mnohé ženy zdieľajú s najbližšími priateľkami puto silné ako sesterstvo. Ženy sú dostatočne silné na to, aby zmenili svoje životy a životy iných. Sú tiež dostatočne tiché, aby mohli počúvať a podporovať. A sú dostatočne odvážne a inšpiratívne, aby mohli viesť. Ženské priateľstvá patria medzi najtrvalejšie a najvzájomnejšie vzťahy nášho života. Sú bezpečným priestorom, kde môžeme byť skutočne sami sebou, bez strachu z posudzovania.

Príďte na stretnutie 8. marca 2023 o 18:00 hod. v krásnych priestoroch Kubi’s The Nook v Twin City Tower, kde sa na vás budú tešiť Akčné ženy a Answear.sk. Na jednom mieste sa stretnú dámy, ktoré sa podelia o svoj príbeh, skúsenosti, úspechy, aj pády, ktoré k podnikaniu, kariére a k našim životom neodmysliteľne patria.

A na koho sa môžete tešiť?

Babsy Jagušák a jej mama Alena Heribanová

Alena Heribanová je autorkou a moderátorkou televíznych autorských projektov (Anjeli strážni, Babinec, Siesta, Soireé z Mlynskej doliny). Ako autorka programov a moderátorka účinkovala v medzinárodných projektoch v USA, Kanade, štátoch Európy či v Austrálii.

Babsy Jagušák pôsobí ako moderátorka spoločenských podujatí a PR manažérka módneho podujatia Fashion LIVE! Je autorkou a moderátorkou podcastov Big Storiezz by Babsy a Pre mamy s Babsy, ktoré vznikajú v spolupráci so spravodajskými portálmi HYPERity.sk a HYPERa.sk.

Podnikateľky Balážové mama a dcéra, zakladateľky firmy Softello

 „Šijeme originálne výrobky pre bábätká. Také, ktoré vám vydržia.“ Softello je rodinná firma, ktorá vznikla spojením lásky k šitiu starostlivej maminy a nápadu a podnikateľským schopnostiam jej dcéry.

Natália Selveková – zakladateľka ENVY Kliniky estetickej medicíny s dcérou Niky

Prvý reálny krok ku klinike ENVY urobila, keď mala 26 rokov a malú Nikolku. Začala so Studiom ENVY, kde ponúkala dermatokozmetické ošetrenia. Praktické skúsenosti doplnila o štúdium riadenia zdravotníckych zariadení v Prahe. Postupne redukovala beauty služby a vytvárala priestor na budovanie zdravotníckeho zariadenia. Jej cieľom, je dostať jej brand ENVY Therapy a SIMPL Therapy za hranice Česka a Slovenska.

Sestry Barbora Priehodová a Slávka Chlebová zakladateľky Sestrice

Sú sestry, mamy dokopy piatich detí a podnikateľky, ktorým nosenie zachránilo duševné zdravie v prvých mesiacoch materstva. Aby ho dostali k čo najväčšiemu počtu rodičov, vznikla prvá slovenská značka šatiek na nosenie detí. Kvalitné materiály a autorské dizajny sú základom ich tvorby. Zostali malou rodinnou firmou a šatky, nosiče aj funkčnú módu pre zákazníkov šijú lokálne a s láskou.

 

 

Priateľky, mamy, sestry, dcéry, partnerky v podnikaní. Vzťahy sú pre nás ženy na prvom mieste. Užite si s nami Inšpiratívny večer SISTERHOOD plný priateľstva, ženskej sily, vzájomnej podpory a príbehov.

Tešíme sa na Vás.

Prečítajte si ďalší článok