Čítanie na 3 min 17 jan 2023

In women we trust – o sile dôvery

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Silná žena miluje a odpúšťa, zlé necháva za sebou, začína odznova a nikdy sa nevzdáva… nech už v živote zažije čokoľvek. Verí a je ženou, ktorej ostatní môžu dôverovať.

Všetko je otázkou dôvery

Pri príležitosti uvedenia novej kolekcie Answear.LAB „In women we trust“ si povedzme o dôvere, ktorá je neoddeliteľnej súčasťou každého úspešného, šťastného a uspokojujúceho vzťahu, či už pracovného alebo osobného. Dôvera je ako kyslík, potrebný na udržanie plameňa vzťahu. Bez toho oheň rýchlo zhasne a zanechá za sebou popol sklamania, smútku a vzájomnej nevôle.

S dôverou prichádza odvaha povedať, čo máte na srdci alebo zachovať sa pokojne pri ľuďoch, ktorí vás urazili, zranili, alebo sklamali. Nemôžeme zabudnúť samozrejme na empatiu a je dôležité vážiť si druhých, prejavovať im úctu, uznanie a napokon ich dokázať pozdvihnúť.

Dá sa vám veriť?

Chcete byť, predsa osobou, na ktorú sa dá spoľahnúť, byť ženou, ktorej môžu dôverovať iné ženy! Čestná, odvážna, dúfajúca v dobro, obľúbená, ktorá je hrdá na svoj život a môže sa nazývať „úspešnou ženou“. Práve za ženami, ako ste vy existuje kmeň lojálnych žien. Nie hlupáci, nie žiarlivci bodajúci do chrbta alebo ľudia, ktorí hádžu pod nohy kamene. Zjednotením a spojením najvzácnejších väzieb, ako je puto dôvery a podpory môžete skutočne dosiahnuť toho veľa!

Kolekcia plná dôvery

„In women we trust“ je názov najnovšej kolekcie od Answear.LAB naplnenou silou dôvery, empatie a vzájomnej podpory. Grafické čiernobiele potlače kontrastujú s energickými odtieňmi červenej a oranžovej. Netradičné kombinácie a vrstvené štýly vám pomôžu vstúpiť do nového roka s energiou, aby ste začali ďalšiu kapitolu svojho života, kde práve dôvera bude hrať prvé husle.

Kolekcia tu!

Prečítajte si ďalší článok