Čítanie na 4 min 20 nov 2020

Fashion Black Friday – Ako, a čo vyberať v mori zliav?

Autor: Nicole
Čítanie na 4 minúty

Čierny piatok je už za rohom a na každom kroku sú všemožne lákavé akcie. Aby vás po tejto nákupnej smršti pochválila aj vaša peňaženka, vytvorili sme pre vás mini sprievodcu – nájdete v ňom oblečenie a doplnky, ktoré priam volajú po nosení, v tejto sezóne!

Čierny piatok – Denim

Tento materiál jednoducho milujeme, v každom ročnom období, bez ohľadu na počasie alebo príležitosť. Džínsové oblečenie má svojich verných fanúšikov všetkých vekových skupín – ak sa medzi nimi nájdete, vydajte sa na lov, tých najatraktívnejších kúskov za akciovú cenu. V nasledujúcich mesiacoch môžete džínsy, rifľovú bundu alebo hit posledných mesiacov – rifľovú košeľu – použiť na viac ako len jeden štýl. Na čo si ale dávať pozor? Určite budete potrebovať klasické modely, ako sú stright alebo slim rifle. Siahnuť môžete aj po zvonáčoch, širokých rifliach, a oblečení z tmavomodrej farby. Odporúčané značky? Levi’s, Lee a Wrangler, sú vždy skvelým výberom.

MISS SIXTY / ANSWEAR LAB / LOVE MOSCHINO

PEPE JEANS / PEPE JEANS / LEVI´S

TOMMY HILFIGER / MEDICINE / LEVI´S

WRANGLER / TOMMY JEANS / WRANGLER

Čierny piatok – Nech žije klasika

Klasika môže pre každého znamenať niečo iné, ale tentokrát sa budeme venovať  najobľúbenejším kúskom. Čierny piatok je skvelým okamihom, keď môžete doplniť svoj šatník nadčasovým oblečením, ktoré sa bude hodiť na menej formálne aj slávnostnejšie príležitosti. Jednoduchá biela košeľa (alebo iný odtieň, ak sa vám nepáči biela), cigaretové nohavice vyrobené z látky, bunda (hladká alebo károvaná), sveter alebo univerzálne šaty s vami zostanú po celé roky, vždy pripravené vytvoriť efektný vzhľad. Snažte sa o kvalitné prírodné tkaniny, klasické potlače, ktoré nikdy nevyjdú z módy (pruhy, bodky) a tlmenú paletu farieb – béžová, sivá, tmavomodrá, biela, čierna. Nezabudnite na topánky a doplnky! Váš vzhľad doplnia klasické vysoké podpätky, kožená taška alebo hodinky s jednoduchým nadčasovým dizajnom.

MORGAN / TRUSSARDI JEANS / GUESS JEANS

CALVIN KLEIN / STEFANEL / HUGO

TOMMY HILFIGER / CALVIN KLEIN / TOM TAILOR DENIM

TOMMY HILFIGER / GANT / MEDICINE

Black Friday – Ležérny štýl

Tento rok nás prinútil ešte viac milovať pohodlné a ležérne oblečenie. Ak máte pocit, že stále nemáte dosť mikín alebo hľadáte pohodlné legíny alebo joggery (či už na jesenný chill out alebo intenzívne domáce cvičenie), prídu vám na pomoc akcie Black Friday. Čomu stojí za to venovať pozornosť? V prvom rade si vyberte oblečenie, v ktorom sa naozaj cítite skvele. Pre niekoho to bude pastelová tepláková súprava, pre iného zas tričko nadmernej veľkosti s dizajnovým vzorom.

LOCAL HEROES / MANGO / LOCAL HEROES

ADIDAS ORIGINALS / TOMMY HILFIGER / ADIDAS PERFORMANCE

MEDICINE / CALVIN KLEIN / FILA

CALVIN KLEIN JEANS / ADIDAS PERFORMANCE / GAP

 

Čierny piatok – Výhodné kúsky na zimu

Pri brúzdaní predajnými akciami, niektorí už nakupujú s ohľadom na budúcnosť – vyberajú si oblečenie na jar alebo také, ktoré bude užitočné v nadchádzajúcich ročných obdobiach. Ale chceme tiež vyzerať dobre tu, a teraz ! Našťastie si počas Čierneho piatku môžete kúpiť aj špičkové zimné oblečenie a doplnky – ideálne si ich obliecť hneď po doručení balíka. Kvalitné páperové bundy a vlnené kabáty môžu stáť veľa, takže Novembrové akcie potešia tých, ktorí zimné nákupy odložili na poslednú chvíľu. Už máte svoje zvrchníky?  Potom sa mrknite aj na farebné svetre (tie, s nasberanými rukávmi nás chytili za srdce), či minimalistické čiapky aj zimné topánky na hrubej masívnej podrážke.

ANSWEAR LAB / LOVE MOSCHINO / ANSWEAR LAB

ANSWEAR LAB / TOMMY HILFIGER / TOMMY JEANS

MEDICINE / DR. MARTENS / PRODUKT BY JACK & JONES 

GUESS JEANS / SOREL / TOMMY HILFIGER

Prečítajte si ďalší článok