Čítanie na 3 min 16 nov 2020

Rozmaznávajte sa počas jesenných dní

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Čím kratšie dni, tým viac sa snažíme robiť si radosť! Neodopierajte si preto potešenie po všetkých stránkach, vrátane tej módnej. V tejto súvislosti sme pre vás pripravili krátkeho sprievodcu oblečením a doplnkami, ktorý vás bude po všetkých stránkach pomyselne zahrievať na duši.

Nájdete tu nielen hity sezóny, ale aj pohodlné oblečenie a hrejivé prvky na najchladnejšie dni – koniec koncov, záleží nám na vašom pohodlí bez ohľadu na situáciu.

V čom sa doma zahriať?

Chvíľa odpočinku je to, čo každý potrebuje, a čo je pre tento pocit lepším miestom ako útulný kútik u vás doma. Forma môže byť ľubovoľná, pre niekoho bude potešením sledovať jeho obľúbenú večernú šou, iný relaxuje pri varení alebo jógou. Počas jesenného chladu vás budú zahrievať jemné mikiny a joggerky, priestranné tričká, teplé vesty, aj veľké kožušinové papuče. Vaše domáce oblečenie by malo byť čo najpohodlnejšie, aby umožňovalo každý pohyb a bolo šetrné k pokožke.

ANSWEAR LAB / NIKE / SCOTCH & SODA

FILA / UGG / HENDERSON

RESTERÖDS / RUSELL ATHLETIC / GANT

KARL LAGERFELD / GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER

Doplnky, ktoré doplnia váš vzhľad

Dokonca aj minimalisti môžu niekedy stratiť hlavu pre veľkolepé doplnky. A nie je na tom nič zlé! Túto jeseň sa nechajte trochu poblázniť a doprajte si módny prvok, o ktorom ste vždy snívali. Špičkové a dizajnérske doplnky vylepšia nielen váš vzhľad, ale predovšetkým vašu náladu. Siahnite po farebných ruksakoch, taškách a kabelkách – budú užitočné najmä pri tmavých alebo tlmených prvkoch vášho oblečenia. Nezabudnite na šperky a ďalšie ozdobné doplnky, napríklad hodinky. Nasaďte si tiež výrazné čiapky alebo šatky – dajte si an seba niečo, čo váš outfit rozžiariť!

SWAROVSKI / ARMANI EXCHANGE / CALVIN KLEIN JEANS

LOVE MOSCHINO / KARL LAGERFELDLIU JO

LEVI´S / KARL LAGERFELD / MEDICINE

LEVI´S / DIESEL / CATERPILLAR

Každý deň teplý

Dlhé jesenné večery trávite doma – zabalení v deke, so šálkou teplého čaju v ruke. V reálnom živote sú však aj iné situácie, ako cesta do práce, prechádzky či potulky ulicami, kde si tiež zaslúžite pohodlie a pocit tepla.  Preto sme pre vás pripravili množstvo teplých kúskov. Potešia vás mäkké vlnené svetre, aj ľahké, super teplé páperové bundy – tá je v tejto sezóne vašou nevyhnutnosťou.

Nezabudnite na veľké čiapky s brmbolcom, šály, rukavice a predovšetkým topánky s príjemne hrejivými stielkami. Tu budú najlepšou voľbou klasické Emu alebo UGG. Hoci je investícia do kvalitnejších materiálov a výrobkov výraznejšia – vaše pohodlie a zdravie by mali byť vašou prioritou.

SCOTCH & SODA / DESIGUAL / UGG

RALPH LAUREN / ROSSIGNOL / KARL LAGERFELD

SCOTCH & SODA / SCOTCH & SODA / WRANGLER

GUESS JEANS / POLO RALPH LAUREN / VANS

Prečítajte si ďalší článok