Čítanie na 3 min 16 dec 2022

I can and I will – proti pravidlám

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

V ťažkých časoch je dôležité zostať odhodlaný, dôverovať svojej intuícii a hlavne veriť vo svoje schopnosti. A čo pravidlá? Tie je niekedy lepšie odignorovať a určiť si vlastné. Slová „MÔŽEM a BUDEM“ sú aktuálnym mottom značky Answear.LAB.

Doprajte si chvíľku relaxu po stretnutí s priateľmi. Usaďte sa v kresle s pohárom prosecca a cíťte sa ako skutočná kráľovná. Netrápte sa tým, či vaše šaty správne sedia, či sa nekrčia alebo nebodaj neodhaľujú o 2 centimetre viac ako by mali. Je to iba váš čas a váš život. Buďte sebavedomá a nestarajte sa toľko o všetky pravidlá.

I can and I will – nová kolekcia Answear.LAB

Pri vytváraní kolekcií Answear.LAB ženám prízvukujeme, aby boli odvážne pri plnení svojich snov a plánov. Nebojte sa konfrontovať svoje myšlienky s realitou. Nekroťte v sebe svoju energiu len preto, že niekto má konzervatívnejší pohľad na život. A rovnako sa nebojte robiť aj chyby. Ak sa bojíte a ste neistá pri rozhodovaní, odpovedzte si na otázku: „Čo by asi urobila osoba, ktorou chcete byť, na vašom mieste?”

Kolekcia I can and I will nabáda popustiť uzdu svojej fantázii a núti zamyslieť sa nad odvahou, sebestačnosťou a sebavedomím. Predstavte si, že sa rozhodujete úplne sama, bez toho, aby ste kohokoľvek žiadala o povolenie alebo niekomu niečo vysvetľovala. Nasledujte svoju intuíciu bez výčitiek a robte to, čo je pre vás dôležité. Realizujete svoje vlastné túžby a nedajte na ľudí, ktorí sa snažia uhasiť vaše nadšenie.

Žiarite vo vlastných pravidlách

I can and I will – aplikujte napríklad, keď si obliekate saténový ružový oblek. Kolekcia Answear.LAB bola pripravená s ohľadom na prichádzajúce vianočno-silvestrovské obdobie, počas ktorého sa môžete cítiť elegantne a sexy, a pritom ostať uvoľnená. Lesklé materiály s obtiahnutými strihmi a sýtymi odtieňmi ružovej, fľaškovo zelenej a čiernej zaručene zažiaria. Čerešničkou budú šperky: odvážne a výrazné, také ktoré vyniknú a upútajú pozornosť. Nech sú všetky oči na vás!

Prečítajte si ďalší článok