Čítanie na 3 min 03 jan 2023

She is magic – očariť, veriť, inšpirovať

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Toto je príbeh o neobyčajných ženách. Najnovšia kolekcia od Answear.LAB je zameraná na ženy, ktoré sú zdrojom inšpirácie – tam, kde sídli skutočný život, energia, nádej… Hoci každá je jedinečná, každá je aj magická a tajomná a každá dáva do popredia predovšetkým svoju myseľ a srdce.

Verte v mágiu

Počas najkratších dní v roku, keď nás častejšie sprevádza mesačný ako slnečný svit, je jednoduchšie obrátiť sa smerom k tajomnému, zdanlivo nedosiahnuteľnému, magickému. A vy čo, veríte v mágiu? Pamätajte, môžete si vybrať, či ju vpustíte do svojho života, alebo radšej necháte vládnuť logike, hmote, fyzickému svetu. Všetko je len na vás! Mágiu môžete prijať, tolerovať ju, zažiť a nakoniec ju možno aj použiť. Až vtedy pocítite svoju silu a slobodu.

Logické myslenie je užitočné, ale niekedy stojí za to načúvať hlasu iných zmyslov. Možno je teraz ten správny moment. Upokojte svoju myseľ, dôverujte svojej intuícii. Kúzla a zázraky sa dejú, stačí si okolo seba a vo svojom vnútri vytvoriť pre ne to správne miesto.

Ste magická

Nechajte sa okúzliť! Kolekcia She is magic bola vytvorená pre tie ženy, ktoré sa neboja použiť kúzlo vo svojom vnútri. Majú vôľu meniť veci vo svojom živote, sú plné nádeje a lásky, dôverujú svojej intuícii, a preto statočne prijímajú všetko, čo im osud prinesie. Neúspechy a zakopnutia ich nevystrašia, skôr formujú ich charakter a obohacujú ich životnú skúsenosť. Majú totiž na výber. Tarotové karty nielen rozdávajú, ale ich aj objavujú, cítia silu a sú pripravené na čokoľvek.

Kolekcia tu!

Prečítajte si ďalší článok