Čítanie na 2 min 10 jún 2024

Inšpirujte sa festivalovou kolekciou WE ARE ONE SOUND

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

Čas letných festivalov je ideálny moment na experimentovanie s vlastným štýlom. Značka Answear.LAB v kolekcii WE ARE ONE SOUND ukazuje, že každá žena môže interpretovať letnú módu po svojom a vyjadrovať svoju osobnosť v duchu harmónie a porozumenia pre ostatných. „Vo festivalovej kolekcii sme chceli hovoriť o dialógu medzi generáciami žien“ – hovorí Sylwia Jaskulska, hlavná dizajnérka značky.

Živá hudba, čas strávený s blízkymi, zábava a sloboda – letné festivaly sú spôsob, ako si oddýchnuť, ale aj príležitosť zažiť emócie a rôzne zážitky. Móda je v tom všetkom dôležitým prvkom, ktorý nám umožňuje vyjadriť sa. Toto všetko, značka Answear.LAB zahrnula do svojej novej festivalovej kolekcie WE ARE ONE SOUND. Objavte tieto jedinečné letné návrhy.

Surový divoký západ a bezhraničný oceán

Kolekcia WE ARE ONE SOUND je inšpirovaná surovým, veľkolepým priestorom divokého západu a dualitou oceánu v podobe jeho nespútanej energie a všadeprítomného pokoja. Atmosféra tejto neobvyklej kombinácie bola zachytená na fotkách, ktoré sa fotili na Tenerife.

Westernové a prevažne kožené prvky, ako sú košele, krátke rampons, strapce a kovbojské klobúky, sú kombinované s morskými inšpiráciami – mušle, rybárske siete, volány alebo metalické farby a odtiene zlatej, striebornej a modrej. Zdanlivú drsnosť divokého západu a jednotvárnosť nekonečného priestoru oceánu narúšajú prvky tropického safari v podobe intenzívnych kvetinových potlačí.

Symbolické prepletanie a šnurovanie ilustrujú väzby, vzťahy a kontrastné kombinácie štýlov potvrdzujú, že extrémy sa dokonale dopĺňajú. „Táto kolekcia je ako hlboký nádych zamyslenia o slobode pri pohľade na horizont a o vzťahoch, v ktorých nás môže mnoho rozdeľovať, ale z ktorých môžeme čerpať toho toľko“ – zdôrazňuje Sylwia Jaskulska.


V rytme festivalovej módy

Hudba aj móda spájajú generácie a stierajú zdanlivo neprekonateľné rozdiely. Kolekcia WE ARE ONE SOUND dáva ženám slobodu sebavyjadrenia a experimentovania so štýlom. Sú tu košeľové šaty, sieťové kreácie, košele s dlhými strapcami alebo dlhé sukne. Modulárne prvky šatníka, ako sú multifunkčné šatky alebo konvertibilné drop košele, podčiarkujú všestrannosť kolekcie.

Letnú festivalovú atmosféru odrážajú aj materiály použité v kolekcii WE ARE ONE SOUND. Patria sem priesvitnosť, ktorá je tento sezón silným trendom, ako aj ľahké, vzdušné látky – prírodná bavlna, modal a viskóza. Väčšina odevov bola ušitá v Poľsku a kožené prvky sú certifikované skupinou ‘Leather Working Group’, čo zaručuje ich najvyššiu kvalitu.

Kolekcia nemôže byť kompletná bez štýlovej obuvi: od dierkovaných sandálov po krátke kovbojské čižmy a mule. Festivalové vzhľady dopĺňajú ručne vyrobené šperky z prírodných drahokamov ako ružový turmalín, čierny hematit, zlatý pyrit, biely koral a zelený amazonit. Každý z týchto kameňov odráža rôznorodosť energie potrebnej pre život.

Objavte novú kolekciu!

„Nastavujeme rytmus, ku ktorému si každá žena vyberie zvuky individuálne“ – zhrňuje Agnieszka Pruchnik, riaditeľka značky Answear.LAB. „S našou kolekciou oslavujeme hudbu a jej silu spájať ľudí. Odzrkadľujeme tiež vzťahy založené na porozumení a úcte, budované prostredníctvom otvoreného, medzigeneračného dialógu“ – uzatvára.

Prečítajte si ďalší článok