Čítanie na 3 min 29 apr 2024

Nové a nečakané jarné outfity v kolekcii SUIT ME TENDER

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Značka Answear.LAB nás presvedčí, že stojí za to pozrieť sa na jar a dámske obleky a šaty trochu inak. Preto v kolekcii SUIT ME TENDER nájdete celý rad originálnych strihov, ktoré rozširujú klasickú definíciu dámskych oblekov a šiat.

Nadčasové dámske obleky v trende

Túto jar budeme nosiť obleky. Klasické súpravy a variácie na ich tému boli na prehliadkach najvýznamnejších módnych návrhárov. Značka Answear.LAB, inšpirovaná svetovými trendmi, ukazuje klasický oblek v nových verziách. „Nadčasové strihy oblekov v kvalitných kompozíciách a neutrálnych farbách umožňujú mnoho štýlových kombinácií“ – vysvetľuje Sylwia Jaskulska, hlavná návrhárka značky.

Ako použiť obleky nezvyčajným spôsobom a vytvoriť s nimi jarné outfity? Stačí si vybrať svoje obľúbené kúsky tejto elegantnej módy a zladiť ich s ľahkým a vzdušným oblečením. „Napríklad, kombinujte košeľu so sakom a noste ju s krajkovými nohavicami, alebo kombinujte sako s bermudskými šortkami ako postava vo filme ‚Pretty Woman“ – dodáva Sylwia Jaskulska.

„Chceli sme ženám dať veľa slobody, aby si mohli ľahko vytvoriť svoj vlastný štýl, pretože jar a nadchádzajúce leto sú spojené so slobodou“ – dodáva Agnieszka Pruchnik, riaditeľka značky Answear.LAB. Pozrime sa na výnimočné návrhy oblekov na jar od značky Answear.LAB.

Celá kolekcia SUIT ME TENDER!

Obleky v štýle 70. rokov

Tento model je najpopulárnejší túto jar. Je charakterizovaný so sakom s opaskom a ultra-dlhými nohavicami, ktoré sa jemne rozširujú od kolien. Každý milovník módy sa v tejto súprave bude cítiť špeciálne. Zaujímavý strih zdôrazňuje atribúty a proporcie siluety. Dopĺňte vzhľad veľkou kabelkou, okuliarmi typu „cat’s eye“ alebo náušnicami s visiacim tvarom.

Retro vzhľad s pásikmi

Pásiky nikdy nevychádzajú z módy. Sú spojené s retro estetikou a elegantnými pánskymi oblekmi. Jedným slovom, sú synonymom šiku. Súčasné interpretácie tohto klasického vzoru prinášajú sviežosť do šatníkov žien. Napríklad, pásikavé obleky v bielom alebo krémovom so škandinávskym nádychom, ktoré sú tak štýlové ako aj neformálne.

Ľanové obleky a pastelové farby pre ženy

Najpraktickejšou voľbou na jar je ľanový oblek. Ľan absorbuje vlhkosť a zároveň zostáva príjemne chladný na dotyk. Tento vzdušný materiál dobre funguje aj počas teplejších dní. Ľanový oblek je skvelou módnou voľbou na prácu aj na neformálne večerné výlety. Počas sezóny sú ľanové obleky výrazné svojou paletou pastelových farieb. Obleky pre ženy v odtieňoch modrej sú obzvlášť obľúbené.

Súprava oblekov na leto

Aj keď obleky nie sú typicky spojené s letnou módu, aj v tejto sezóne ich budeme chcieť nosiť počas teplejších dní. Sledujúc trend od mesta k pláži, môžeme si vybrať štýly vhodné pre mesto aj pláž. Kombinácia šortiek, saka a košele je zaujímavou možnosťou pre zostavenie letného obleku. Ďalšou rovnako vzdušnou a pozoruhodnou súpravou je kimono zladené s potlačenými nohavicami.

Jar v štýle Pretty Feminine

Kolekcia SUIT ME TENDER prináša šaty inšpirované veľmi populárnym trendom Pretty Feminine. Ide o štýly bohaté na volány, záhyby, drapérie a vzdušné strihy, ktoré zdôrazňujú ženskú krásu. Medzi takéto výtvory patria košeľové šaty z bavlny a jemného popelínu. Sú to elegantné kúsky oblečenia, ale zároveň veľmi príjemné na pokožku.

Okrem bavlny a popelínu sú šaty z kolekcie Answear.LAB vyrobené aj z vzdušných tkanín ako sú šifón, mušelín, ľan a viskóza. Kvalitné materiály a trendy pastelové farby pripomínajú slnečné jarné dni. Vzdušné šaty môžu byť doplnené mäkkými balerínkami, žabkami alebo lodičkami s nízkym opätkom. K outfitom môžete pridať dokončujúci dotyk rôzne druhy klobúkov – od priadzových klobúkov s otvoreným vzorom cez škálové bejzbalové čiapky až po slamenné alebo klobúky s veľkým lemom.

Prečítajte si ďalší článok