Čítanie na 4 min 26 sep 2024

Odvážna, fascinujúca a rozhodná: Kolekcia NO REGRETS od Answear.LAB, ktorá zadefinuje váš štýl

Autor: Michaela
Čítanie na 4 minúty

Pripravte sa na módnu revolúciu! Answear.LAB opäť prináša niečo naozaj výnimočné – kolekciu s názvom NO REGRETS, ktorá je nielen o oblečení, ale aj o celkovom životnom postoji. Táto kolekcia je oslavou sily a odvahy, ktorá vás pozýva, aby ste sa postavili životu priamo do očí a povedali:„Neľutujem!”

Tvárou kolekcie NO REGRETS je topmodelka a múza značky Dior, Marta Dyks. Okrem svojich úspechov v modelingu je známa aj svojimi pro-sociálnymi aktivitami. Jej náladová a poetická fotokampaň dokonale vystihuje atmosféru kolekcie.

„Chceme, aby sa žena, ktorá nosí naše oblečenie, cítila, že má právo plniť si svoje sny a ísť svojou vlastnou cestou – bez ohľadu na prekážky,“ hovorí dizajnérka kolekcie Sylwia Jaskulska.

Tento odkaz je blízky aj Marte Dyks, ktorá vidí svoju úlohu v tom, aby podporovala a inšpirovala iné ženy prostredníctvom aktívnej účasti na sociálnych projektoch. „Pre mňa prijatie neznamená rezignáciu alebo pasívne zmierenie sa s tým, čo nám život prináša. Verím, že je lepšie konať a byť aktívny, pretože to nám dáva pocit kompetentnosti a pomáha predchádzať ľútosti,“ zdôrazňuje Marta Dyks.

Kolekcia NO REGRETS je predovšetkým odpoveďou Answear.LAB na potreby moderných žien, ktoré balansujú medzi prácou, rodinou a vlastnými vášňami. Pre ženy je to výzva plná pochybností a okamihov, kedy musia robiť náročné rozhodnutia. Kolekcia je pozvánkou postaviť seba na prvé miesto, vybrať si svoje vlastné šťastie a žiť bez ľútosti.

 

Inšpiráciou pre kolekciu NO REGRETS sú tri hlavné trendy, ktoré dokonale odrážajú rôznorodosť ženských potrieb. Na jednej strane sú to romantické, vzdušné siluety inšpirované boho štýlom – volánové šaty, maxi sukne a kožené košele, na druhej strane Elegant Simplicity s jednoduchými, prepracovanými formami, ako sú dlhé kabáty, puzdrové sukne a lodičky. Pre ženy so zmyslom pre zmyselnosť prináša kolekcia prvky trendu Noir Romance: čipkované lemy, šaty na ramienka a výrazné lodičky. Tkaniny ako koža, šifón a modalový úplet poskytujú pohodlie a kvalitu, pričom zdôrazňujú ženskú silu a nezávislosť.

Všetky kožené výrobky sú tradične certifikované skupinou Leather Working Group. Kolekciu dopĺňa ručne vyrobená bižutéria – asymetrické pozlátené náušnice v originálnych tvaroch a špeciálne vybrané drahokamy: robonit, ktorý podporuje intuíciu a vyrovnáva emócie, a aventurín, ktorý prináša emocionálnu rovnováhu a podporuje odvážne rozhodnutia.

Farebná škála kolekcie je založená na tlmených zemitých tónoch, ktoré odkazujú na aktuálne módne farby – čokoládovo hnedá, olivovo zelená, kriedovo biela – doplnené sýto červenou a vínovou. Ide o všestrannú paletu, v ktorej sa žena môže buď zladiť s okolím, alebo vyniknúť.

„Chceme, aby si každá žena našla niečo pre seba, či už oceňuje romantickú boho slobodu, klasickú eleganciu alebo zmyselnú odvahu,“ dodáva Sylwia Jaskulska.

Kolekcia NO REGRETS stelesňuje rovnováhu medzi krásou a funkčnosťou. Modely vyzerajú mimoriadne elegantne a vkusne a ponúkajú široké možnosti na vytvorenie výrazného outfitu. Kľúčové pojmy, ktoré sprevádzali návrhárov, boli užitočnosť, pohodlie a ženskosť. Každý kúsok oblečenia je starostlivo navrhnutý tak, aby nielen zdôraznil jedinečný štýl ženy, ktorá ho nosí, ale zároveň jej poskytol pohodlie a sebavedomie v každej situácii.

„Dnešné ženy potrebujú módu, ktorá odpovedá na ich každodenné výzvy – chceme, aby sa cítili krásne aj pohodlne,“ zdôrazňuje riaditeľka vlastnej značky Answear.LAB, Agnieszka Pruchnik.

Answear.LAB vždy kládol dôraz na autentické príbehy a inšpirujúce ženy, ktoré sa nebáli staviť na seba a svoje šťastie. Prostredníctvom sociálnych médií značka vytvára priestor pre ženy, aby hovorili o svojich prelomových momentoch – o chvíľach, keď napriek prekážkam nasledovali svoje srdce a bojovali za svoje sny. „Nemá zmysel ľutovať minulosť. Každá prekážka, ktorú prekonáme, nás môže posilniť a otvoriť nám nové možnosti. Žiť bez ľútosti.“ – Tento odkaz nesie nielen kolekcia, ale aj ženy, ktoré ju nosia.

Kolekcia NO REGRETS je určená pre ženy, ktoré sa neboja výziev, pozerajú odvážne do budúcnosti a rozhodujú sa s presvedčením, že svoje kroky nikdy nebudú ľutovať – v duchu slov Coco Chanel: „Nič v živote neľutujem – iba to, čo som neurobila.“

Prečítajte si ďalší článok