Čítanie na 2 min 12 okt 2020

Jesenné trendy – čo by malo pribudnúť do pánskeho šatníka?

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Pozrite sa s nami, čo sa deje v oblasti mužských trendov. Od módnych teplákových súprav až po teplé vrchné odevy – pozrite si druhú časť našej recenzie a pozrite sa, ktorým farbám a strihom sa v sezóne 2020/2021 oplatí venovať pozornosť!

Športové oblečenie

Na vlne popularity pohodlného štýlu a streetwearu nemôžeme zabudnúť na športové oblečenie. Túto jeseň ho využijeme nielen pri tréningu. V rámci vašej streetwearovej vizáže je možné použiť teplákové súpravy, zatiaľ čo v neformálnych outfitoch budú použité aj jednotlivé funkčné prvky ako mikina, bunda alebo nohavice. Nezabudnite na tenisky, ktoré môžete nosiť prakticky k čomukoľvek.

FILA / FILA / ADIDAS ORIGINALS

NIKE / ADIDAS PERFORMANCE / ADIDAS ORIGINALS

Farba pop

V jesenných zamračených dňoch siahame po farbách! V tejto sezóne musia byť naše účesy červené, oranžové, zelené a žlté. Ak farebné štýly nie sú vašou silnou stránkou, použite akcent v podobe výrazného doplnku. Červený šál alebo neónová čiapka uvedú do života aj ten najnudnejší outfit. Nezabudnite tiež, že svoj imidž môžete vytvárať nielen na princípoch colour blocking – na vrchole sú aj farebné potlače, napríklad motívy kravatových farieb, ktoré obohatia mikiny, tričká aj rifĺové bundy.

LEE / ICEBERG / TOMMY JEANS

VANS / REEBOK / ADIDAS ORIGINALS

Jesenné kabáty

Keď prídu chladnejšie dni, stojí za to myslieť na správne vrchné oblečenie. Rovnako ako v dámskej móde, aj v tejto sezóne je práve kabát, ten rozhodujúci kúsok. Priamo z anglického prekladu „anglický kabát“, ide o originálny vrchný odev, ktorý sa vyznačuje farbou, strihom alebo detailami pútajúcimi pozornosť. Ak módne šialenstvo nie je vašou šálkou kávy, stavte na klasiku. Jednoduchý vlnený kabát v tlmených odtieňoch béžovej alebo sivej sa perfektne hodí k prírodným trendom. Tento typ vrchného odevu bude užitočný nielen do kancelárie – môžete ho kombinovať s teniskami a čiapkou.

CALVIN KLEIN / HUGO / PRODUKT BY JACK & JONES

SELECTED / TAILORED & ORIGINALS / CALVIN KLEIN

Prečítajte si ďalší článok