Čítanie na 3 min 08 máj 2020

LETNÝ DENIM

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Máte už správne letné džínsy? Trendy tejto sezóny si vyčleňujú mať práve tieto 3 prvky. Ktoré? Čítajte, a dozviete sa.

Modré rifle

Keby sme mali odpovedať na otázku, akej farby budú džínsy tento rok v lete, pravdepodobne by sme si spievali Lanu del Rey. Túto sezónu dizajnéri siahli po klasickom modrom denime, a my ideme v ich stopách. Modré džínsy sú návratom ku koreňom a zároveň poctou ich dlhej histórii – pôvodne bol tento materiál v indigovej verzii. Sýty modrý odtieň džínsov vynikne s bielymi košeľami a čipkovanými blúzkami. Jednoduchosť a čisté farby – toto leto nepotrebujeme nič iné.

LEVI´S / ANSWEAR / MANGO / PINKO / LEVI´S

LEVI´S / TOMMY JEANS / LEVI´S / /MEDICINE / DIESEL

Rozstrapkaný denim

Nostalgické a drsné kúsky sú hitom posledných týždňov. Na jednej strane sa odvolávajú na hippie štýl, na druhej strane sú odozvou na aktuálny životný štýl s nulovým odpadom. Rozstrapkané džínsy  sa objavili v kolekcii Givenchy a Brandon Maxwell, neskôr ich nasledovali aj iné prémiové značky. Tento nie veľmi vkusný akcent je možné vidieť na všetkých štýloch džínsov: od slim až po boyfriendy, a končiac zvonáčmi. Rovnako sa rozstrapkanie ujalo aj na ďalších kúskoch z legendárnej látky zlatokopov. Mali by ste siahnuť po džínsových sukniach a šortkách s vrúbkovaným lemom, ako aj po džínsových katanách s vystrapkanými okrajmi. Máte veľa možností stylingu! Môžete si vytvoriť tvrdý punkový look alebo si vyskúšať nedbalý francúzsky šik outfit.

LEVI´S / ONLY / ANSWEAR / LEVI´S / ANSWEAR

PEPE JEANS / ONLY & SONS / PEPE JEANS / CALVIN KLEIN JEANS / MEDICINE

Rozšírené džíny

Zvony sa už niekoľko sezón snažili vyšplhať na olymp denimového trendu až napokon uspeli! Vrátili sa s ostatnými klasikami 70. rokov, ako sú napríklad sandále s platformou alebo blúzky s mašľou či „puffy“  rukávy. Tento typ riflí určite osloví priaznivcov boho štýlu, keďže svetlé džínsy sa tiež hodia aj k nadčasovým prvkom oblečenia, ako sú biele blúzky, trenčkoty, alebo jednoduché bundy. Stačí sa pozrieť na poslednú módnu show Celiny a zistiť, koľko možností poskytuje tento džínsový štýl. V lete ich môžete nosiť so žabkami, vysokými podpätkami a dokonca aj s teniskami.

MANGO / MANGO / HAILY´S / ICEBREG / CALVIN KLEIN JEANS

Prečítajte si ďalší článok