Čítanie na 2 min 15 júl 2019

LETO V BIELEJ – NINA MURÁROVÁ / EMPORIUMBRANDS.COM

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Biela farba k letu bezpochyby patrí. Nepriťahuje slnko, hodí sa ku všetkému, vyzerá výborne na opálenej pokožke a čo mám na nej úplne najviac rada je, že sa výborne kombinuje s farebnými doplnkami.Biele nohavice

Sezónne must have sú bezpochyby biele nohavice. Môžete vsadiť na trojštvrťové, alebo krátke, ľanové, bavlnené, či džínsové. Biele nohavice skrátka musíte mať. Keď sa vám podarí nájsť strih, ktorý vám dokonale sadne, budete ich chcieť nosiť stále. Hodí sa k nim totiž úplne všetko. Elegantné blúzky, farebné tielka, ale aj vzorované crop topy. K bielym nohaviciam si obujte tenisky na platforme, sandále, alebo pohodlné šľapky.

LIU JO / ONLY / VERO MODA / MORGAN

Skrátené tričko s nápisom

Toto leto som prišla na chuť pohodlným tričkám s jednoduchým nápisom. Je taký  retro návrat do 80tych rokov, štýl, ktorý vás vráti v čase avšak jednoznačne vás zaradí na módny piedestál. Môžem potvrdiť, že po jednom vyskúšaní si ho jednoznačne obľúbite. Na tričkách sa nosia sa rôzne nápisy, či názvy značiek. Výber je na vás. Ja som stavila na biele tričko s jednoduchým červeným nápisom.

GUESS JEANS / LIU JO / GUESS JEANS / CALVIN KLEIN JEANS

Doplnky

Keďže môj outfit bol v prvom rade mienený ako pohodový, v tomto duchu som vyberala aj doplnky. Biele tenisky a  veľký ruksak kde hravo zbalím všetko na celý deň. Outfit som však potrebovala niečím oživiť. Moja voľba padla na neónový opasok, ktorý som si schválne vybrala o trošku dlhší. Outfit som zavŕšila okrúhlymi ružovými okuliarmi Ray Ban, cez ktoré sa na svet vždy pozerám oveľa optimistickejšie.

RAY – BAN / RAY – BAN / SUPERGA / CALVIN KLEIN JEANS

Prečítajte si ďalší článok