Čítanie na 2 min 01 okt 2021

Lifespiration starts here! Inšpirujeme ku krásnemu životu

Autor: Henrieta
Čítanie na 2 minúty

Nezaoberáme sa len módou  ̶  chceme vám ponúknuť niečo viac, ukázať vám nové možnosti, dodať vám odvahu a ešte viac energie žiť, konať, byť sami sebou… Pocíťte inšpiráciu a silu inšpirácie! Životná inšpirácia sa začína tu! 

Answear – vaše miesto životnej inšpirácie

Odteraz už nie sme len obchod s módou ale stávame sa aj miestom LIFESPIRATION. Čo to je? Je to inšpirácia na život podľa vlastných predstáv. Chceme vám ukázať nové možnosti a presvedčiť vás, že môžete žiť zaujímavejšie, odvážnejšie a ešte aktívnejšie. 

Čo máte chuť robiť? 

O čom snívate? 

Akú úžasnú vec chcete urobiť? 

Na tieto otázky nemáme nadiktované odpovede  ̶  chceme vám ich navrhnúť, viesť vás k nájdeniu tých správnych a ukázať vám, že môžete urobiť viac. Pretože vy môžete! 

Váš život vaše pravidlá 

Váš život sa nemusí obmedzovať len na uzavretý kruh: práca  ̶  domov  ̶  spánok. Ponorte sa doň, ochutnajte ho, vstrebávajte svet okolo seba a oslavujte každý okamih, pričom nezabúdajte na pominuteľnosť chvíľ. Nebojte sa! Oplatí sa skúšať nové veci, od malých (ako napríklad kúpiť si šaty vo farbe, ktorej ste sa doteraz báli) až po veľké a celkom odvážne. Môžete sa vydať na dlhú cestu, zmeniť prácu alebo sa nechať úplne pohltiť novým koníčkom. Je to váš čas  ̶  využite ho na 120 % tak, ako chcete. 

 

Životnou inšpiráciou je žena! 

Každý je pre nás dôležitý  ̶  ale ako ste si mohli všimnúť v našom novom spote, tento raz sme sa viac zamerali na vás a iné ženy. Chceme, aby cítili svoju silu a jedinečnosť bez ohľadu na pravidlá, o ktorých vedia, stereotypy, ktoré poznajú od detstva a vnucované normy. Každá z nás môže žiť po svojom, realizovať sa v mnohých oblastiach a byť tou, ktorou skutočne chce. Citlivou, silnou, romantickou, temperamentnou, priebojnou, plachou… Ženskosť má nekonečné množstvo tvárí a každá z nich je krásna, jedinečná a jediná svojho druhu. Pochváľte sa ňou! 

V našej kampani vystupujú modelky a herečky, ako aj autentické ženy plné životných túžob, ktoré našli svoju vášeň. Budú inšpirovať k novým veciam? Už čoskoro vám predstavíme profily každej z našich hrdiniek. 

 

Prečítajte si ďalší článok