Čítanie na 4 min 07 júl 2020

LUXUSNÝ IMIDŽ V HORÚCOM LETE?

Autor: Nicole
Čítanie na 4 minúty

Inšpirujte sa od nás, štyrmi trikmi, ako na to.Aj v najhorúcejšom lete, napriek neustálym zmenám počasia, raz horúčava a inokedy náhle lejaky, môžete vyzerať elegantne! Nazrite do nášho módneho sprievodcu, ako si vytvoriť nezabudnuteľné stylingy pomocou prémiových  značiek, vysoko kvalitných materiálov, a samozrejme nepostrádateľných doplnkov.

Prémiové materiály

Leto nepozná kompromisy – ak sa chcete cítiť skutočne luxusne, mali by ste v teplých dňoch nosiť iba prírodné látky. Ľan, bavlna, hodváb alebo tenká tropická vlna budú s vami v horúcich dňoch, dobre fungovať. Prírodné látky sú vzdušné a umožňujú pokožke dýchať, a navyše na slnečnom svetle skvele vyzerajú. Preto ich aj poprední návrhári zaradili do svojich letných kolekcií. Pamätajte, že luxus sa netýka iba drahých odevov a doplnkov, ale aj pohodlia a dôvery.

ALLSAINTS / POLO RALPH LAUREN / PEPE JEANS / DKNY / TOMMY HILFIGER

POLO RALPH LAUREN / POLO RALPH LAUREN / POLO RALPH LAUREN / PEPE JEANS / GUESS JEANS

Luxusné farby na leto 2020

Spolu s meniacimi sa trendmi existujú aj viac menej konštantné farby, ktorých nosenie je znakom poznania trendov. V lete 2020 sa oplatí zamerať sa  na pastelové odtiene, ktoré vášmu outfitu dodajú nádych luxusu. Zamerajte sa na Millennial Purple, pastelový odtieň levandule, ktorý milujú aj súčasné influencerky. Môžete tiež zapadnúť do spoločnosti priateľov s modrou farbou, ktorá je ideálna pre letné tričká. Noble white je tiež na vrchole. V tejto sezóne návrhári propagujú nohavice, elegantné kraťasy, tenké vesty a čipkové šaty v tejto farbe. Dokonca aj tie najjednoduchšie biele prvky šatníka budú vždy vyzerať prepychovo, a veľmi kvalitne.

GUESS JEANS / GUESS JEANS / DKNY / TOMMY HILFIGER / LIU JO

POLO RALPH LAUREN / G-STAR RAW / TOMMY HILFIGER / POLO RALPH LAUREN / LACOSTE

Letné šatníkové prvky

Existuje niekoľko položiek šatníka, ktoré vám umožnia vyzerať skvele kedykoľvek počas dňa alebo noci. Váš šatník by mal obsahovať over size bundu svetlej farby – model prírodnej farby bude kombinovaný s kraťasmi alebo letnými šatami. Keď už hovoríme o šortkách, pozrite sa na modely so záhybmi, ktoré dokonale tvarujú vašu postavu. Nezabudnite na minimalistické tričko s dokonale trblietavými detailmi. A ak ste ženou, nezabudnite na hit tejto sezóny, na biele ozdôbky, čipkované blúzky, inšpirované slávnym štýlom Gibson Girl.

SCOTCH & SODA / SILVIAN HEACH / PINKO / RED VALENTINO / MISS SIXTY

STRELLSON / POLO RALPH LAUREN / ARMANI EXCHANGE / JOOP! / GUESS JEANS

Doplnky na dotiahnutie vášho outfitu

Bez náležitých doplnkov, neexistuje žiadny dokonalý štýl. Pokiaľ ide o šperky, stavte na minimalistické a klasické ozdoby akými sú zlaté náušnice a perly, ktoré si získali srdcia modeliek aj stylistov. Kabela vyrobená z prírodnej kože v odtieňoch béžovej alebo hnedej vám dodá elegantný nádych. Medzi módnymi topánkami dominujú žabky a sandále so štvorcovým opätkom. Ak hľadáte life stylové tenisky alebo plátenky, hľadajte tradičné biele modely, charakterizujúce atmosféru preppy. Nakoniec ešte pridajte klobúk. Vďaka obrovskej kruhovej strieške hodnej hollywoodskej divy alebo skromnému, ale zato vkusnému klobúčiku typu panama, budete mať nenahraditeľný doplnok, ktorý vám poslúži ako v meste, tak aj na dovolenke.

PINKO / PEPE JEANS / VAGABOND / PATRIZIA PEPE / PATRIZIA PEPE

PEPE JEANS / POLO RALPH LAUREN / EMPORIO ARMANI / RAY-BAN / CALVIN KLEIN

Prečítajte si ďalší článok