Čítanie na 3 min 08 júl 2020

NAJMÓDNEJŠIE PLAVKY PRE LETO 2020

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Oblečte si bikiny alebo jednodielne plavky a skočte do vody! Či už ide o more, jazero alebo mestský bazén – štýlový vzhľad a vaše pohodlie sú veľmi dôležité. Pozrite sa na najmódnejšie plavky na leto 2020.

Tento rok neprichádzajú žiadne revolučné zmeny. Plavky v tejto sezóne sú inšpirované najhorúcejšími trendmi. Na vrchole sa ešte stále držia bikiny, ale aj jednodielne plavky, ktoré už nesúvisia iba s profesionálnymi plavcami. Okrem výstrihu bandeau, ktorý zdôrazňuje poprsie, existujú aj výrazné strihy v tvare písmena V. Novinkou sú spodné diely s vysokým pásom, ktoré potešia majiteľky s objemnejším bruškom, pretože dokonale maskujú nadváhu a zdôrazňujú pás. A čo iné, nám ponúkajú trendy?

Špičkové farby pre leto 2020

Pred nejakým časom, nás obklopovali červené a neónové farby, ktoré zvýrazňujú  opálenú pokožku. Toto leto dávame svoju pozornosť smerom k farbám Zeme. Siahnime teda po všetkých odtieňoch béžovej a hnedej, khaki, zelenej i tehlovo-oranžovej. Okrem jednotných farieb sú módne aj kontrastné kombinácie, ktoré dodávajú plavkám moderný, mladistvý charakter.

GUESS JEANS / MICHAEL KORS / SEAFOLLY / MICHAEL KORS / DORINA

Plavky s potlačou – ktoré si vyberiete?

Plavky sú odrazom sezónnych trendov z móla, preto plážovej móde dominujú vzory, ktoré sa vyskytujú aj na šatách, blúzkach alebo šortkách. Tento rok v lete sú opäť obľúbené tropické a kvetinové motívy – na výbavách sa okrem veľkých farebných kvetov objavujú aj nostalgické línie. Svoje miesto majú aj vzory spojené s retro štýlom. Vo zvislých pruhoch nájdete jednodielne oblečenie ( dokonale zužujú postavu), vichy kocku alebo roztomilé bodky. Novým trendom v tejto sezóne je batika.

EMPORIO ARMANI / PIECES / ANSWEAR / BILLABONG / UNDIZ

Strihy, viazania a strapce

Každé leto sú podtrhnuté dáke prvky plážovej módy, bez ktorých si nevieme predstaviť trendy plavky. V tejto sezóne sú k dispozícii priesvitné materiály, ktoré zdôrazňujú ženské tvary alebo zakrývajú problematické časti postavy. V plavkách táto látka vytvára veľmi jemné záhyby, a tým pádom zahaľuje boky,  poprsie alebo plecia, čím postave dodáva výzor bohyne. Existujú tiež strihy, ktoré odhaľujú brucho alebo časti hrude. Môžu byť malé alebo veľké, okrúhle alebo geometrické, vďaka čomu plavky vyzerajú ako dizajnérske dielo.  Po niekoľkých prestávkach sa vracia aj štýl bandáží. Úzke pásiky zdobia trojuholníkové výstrihy, okolo bokov sa nachádzajú širšie pásy, pričom ich viazania malebne rozfúkava vietor.

KARL LAGERFELD / GUESS JEANS / MARKO / DSQUARED2 / MICHAEL KORS

Prečítajte si ďalší článok