Čítanie na 4 min 03 jan 2021

Máš štýl, máš úroveň, máš taktiku – máš Answear!

Autor: Nicole
Čítanie na 4 minúty

Už ťa nebaví klikať na tisíce módnych online obchodov? Máš Answear!

Už žiadne otázky, žiadne váhanie, žiadna neistota – máme pre teba odpoveď, ktorú určite dobre poznáš. Ak sa obliekaš online, ale rád žiješ offline, sme tu pre teba. Práve teraz ti chceme predstaviť našu novú kampaň určenú všetkým ľuďom, ktorí chcú mať Answear nielen pre svoj šatník.

Sme tu pre všetky vekové skupiny, generáciu Z i matadorov ostrieľaných životom, ktorí v sebe majú „mladistvého ducha“ a neboja sa rúcať  stereotypy, odmietať ísť v zabehnutých koľajach, chytať sa príležitostí a využívať to, čo im osud prinesie. Zameriavame sa na zážitky a radosť z hrania sa s módou. Milujeme individualizmus, vážime si slobodnú voľbu, a nemáme nič proti tomu, aby sme určovali svoje vlastné trendy, namiesto aby sme sledovali ostatné.

Pozri sa na rozšírenú verziu nášho spotu, doplnenú o scény, na ktoré v televízii nenarazíš:

MÁŠ ŠTÝL

Nezáleží na tom, či je tvoj look odvážne „za čiarou“ alebo sa hlásiš k norm-Coru. Neočakávame od teba, že budeš vyzerať ako zo stránok módneho časopisu. Vieme, že tvoja vrodená intuícia ťa povedie vždy k veciam, ktoré ti plne vyhovujú, odrážajú tvoju osobnosť a dajú vyniknúť tvojej povahe.

Všetky modely, do ktorých sme hercov obliekli, nájdeš spolu s ďalšou inšpiráciou tu >>>>>>

MÁŠ ÚROVEŇ

Bez ohľadu na tvoj vek, pohlavie alebo miesto, kde sa práve nachádzaš … Pre nás si vždy cool!

MÁŠ DRZOSŤ

Presne vieš, do čoho sa oplatí investovať, a za svoje minuté peniaze vždy dostaneš to najlepšie, čo je na trhu … V tvojom živote ťa poháňa vášeň, miluješ všetko, čo robíš, a nikdy sa nebojíš prijať novú výzvu.

MÁŠ SLOBODU

… pri dôležitých rozhodnutiach aj v každodenných záležitostiach. Koniec koncov, môžeš byť kýmkoľvek chceš byť, a robiť čokoľvek, po čom túžiš – neobmedzujeme nikdy tvoju slobodu ani nezávislosť. Tvoje fashion voľby sú len tvoje, nevnucujeme ti predstavy, o tých jediných správnych trendoch. Voľba je na každom z nás.

MÁŠ TO NA HÁKU

Napriek množstvu vecí, ktoré ti bežia hlavou, vieš relaxovať, a dostať zo života to najlepšie, čo ti ponúka. Neberieš si k srdcu názory ostatných, a nezáleží ti na tom, či ťa niekto súdi. Robíš si, čo chceš, nosíš, čo sa ti páči, a žiješ podľa seba.

MÁŠ TAKTIKU

Tvoj ďalší ťah môže byť dobre premyslený, spontánny, riskantný, aj hra na istotu. Máš plnú kontrolu nad tým, kam smeruješ, a my to môžeme len podporovať.

MÁŠ TO FAKT RÝCHLO

Snažíme sa ti doručiť každú zásielku fakt rýchlo, zvyčajne do 24 hodín. Pri nákupe nad 40 eur máme pre teba dopravu zadarmo, a je už len na tebe, aký spôsob si zvolíš. My sme tu pre teba a môžeš sa na nás spoľahnúť.

MÁŠ KLUB

A nie len taký, hocijaký! Vitaj u nás, vďaka bezplatnému členstvu v Answear Clube môžeš počítať s atraktívnymi zľavami a ďalšími výhodami, ktoré ti spríjemnia tvoje nákupy.

Keď chceš vedieť ešte viac o našej kampani

Video režíroval Łukasz Zabłocki a natočil ho vo Varšave na klasický 35 mm film. Vďaka tomu získal obraz autentický charakter i atmosféru. Naša kampaň Máš Answear beží súčasne v siedmich krajinách (Poľsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko). Komunikačnú stratégiu a hlavnú myšlienku kampane vytvorila kreatívna agentúra Feeders, produkciu si pod palec vzala spoločnosť Papaya Films.

Prečítajte si ďalší článok