Čítanie na 2 min 14 sep 2020

MEDICINE „LISTEN TO YOUR INNER VOICE“ – Módne umenie rukopisom 3 Sloveniek

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Nestáva sa často, aby sa módna kolekcia spájala s hĺbavosťou, s vnútorným svetom každého z nás, či dokonca apelovala na dar našich predkov, intuíciu.

Po náročných časoch, ktoré polapili takmer celý svet, sa predsa len mení aj pohľad na to každodenné, akým činnosť výberu oblečenia i obliekania je.

Šortky / Workery / Sveter

Počúvajte svoje vnútro

Terapia na naše boliestky, predsa len prichádza. Nová kolekcia Medicine A/W 2020 Listen To Your Inner Voice, má podobu bohatosti jesenných odtieňov, vyniká sviežou farebnou paletou, umeleckými aplikáciami, i charakteristickými kontrastmi. Zahalí nás do hrejivých materiálov, nestarnúceho denimu, či nepostrádateľných doplnkov, aby sme harmonicky rezonovali nielen s prírodou, ale predovšetkým sami so sebou.

Košeľa / Košeľa / Nohavice / Klobúk

Topánky / Bunda / Opasok / Šaty

V hlavnej úlohe slovenská fotografka, obľúbená influencerka a úspešná herečka

Je to zámer tvorcov prichádzajúcej kolekcie s prozaickým názvom Listen To Your Inner Voice, aby k nám, jej jednotlivé kúsky vniesli stíšenie, spomalenie, priestor na zamyslenie. A práve vďaka novým myšlienkam, vytvoreným v pomyselnom „vákuu“, skrsla idea. Idea, ktorú môžete zdieľať s nami, prostredníctvom nielen pôsobivých farebných vizuálov prezentujúcich stylingovú zručnosť Ivet Kopernickej. Pridaná hodnota jesennej fashion story najnovšej kolekcie Medicine 2020, v hlavných úlohách so slovenskými umelkyňami Donnaiveh, herečkou Máriou Bartaloš a fotografkou Silviou Leitmann, spočívala predovšetkým v čiernobielych fotkách, robených na analóg Silviinho otecka. S rešpektom k takejto mašinke, k podtrhnutiu autentickosti názvu kolekcie a atmosféry ženskosti, sa vyberal aj správny „genius loci“. A tak vznikali umelecké postrehy zaodeté do módneho príbehu v hlbokých lesoch na vojenskom území, neďaleko Bratislavy.

Žite svoj príbeh

Jeseň a zima sú príležitosťou na rozvoj. Je to len zdanie, že počas tejto doby všetko odchádza – práve naopak. Je to okamih posilnenia, konsolidácie a regenerácie.

Filozofiou spoločnosti Medicine je, že móda nie je, len o oblečení. S jeho pomocou vyjadrujeme seba, teda všetko to, čo môžeme získať načúvaním svojim vnútorného JA, svojim vnútorným cítením, aby sme si upevnili našu sebaistotu, a verili si.

Tak ako si verili, a v uvoľnenom kamarátskom duchu, veľmi úspešne stvárnili Medicine s názvom Listen To Your Inner Voice, tieto 3 inšpiratívne dámy zo Slovenska.

Šaty / Bunda / Workery

 

 

Prečítajte si ďalší článok