Čítanie na 3 min 02 mar 2021

Medicine – Viva Botanical Stories!

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Medicine víta jar o niečo skôr, a to s jej novou atmosférickou kolekciou Botanical Stories! Nechajte sa unášať úžasným príbehom o prírode obsiahnutým na stránkach Botanických príbehov a uvidíte, že príroda nikdy nevyjde z módy!

Na jar vstávame zo zimnej stagnácie, a chceme byť ešte bližšie k prírode. Je to príroda, ktorá nás robí šťastnými, tvorivo nás inšpiruje, a napokon nám umožňuje nájsť aj potrebnú harmóniu, pre naše životy tak dôležitú … Nielen my sme zvedení jej kúzlom, ale aj značka Medicine. Nová kolekcia značky – Botanical Stories, odhaľuje všetky tajomstvá prírody, a zároveň vyjadruje túžbu po cestovaní a zmene scenérie, ktorá nám už tak veľmi chýba.

„Kolekcia obsahuje  herbárový motív, ktorý slúži niečo ako denník, ktorý nám umožňuje uchovať prchavé spomienky a dojmy ukryté v prírode. Modelky, ktoré sa zúčastnili produkcie, hrajú úlohu bystrých pozorovateľov, výskumníkov prírody, sú súčasťou jej textúr, štruktúr a farieb. Hodnotu nachádzajú v tom, že sú tu, a teraz. Podporujú citlivosť, objavujú krásu vo všetkých, aj tých najmenších vizuáloch prírody “, hovorí umelecká riaditeľka Karolina Stawska.

sveter / blúzka / šaty

košeľa / sukňa / bunda

Botanické príbehy – všetko, čo potrebujete na začiatok novej sezóny

Teraz, keď už poznáme motívy, ktoré za kolekciou stoja, pozrime sa na ňu bližšie. Všetky prvky na jar užitočné, vám umožnia vytvoriť úplné stylingy.  Najpozoruhodnejšie sú šaty, košele a tričká zaliate v zemitých tónoch a kvetinové potlače. Dizajn s náznakom tajomstva a romantiky dodá ľahkosť každému outfitu, a v kombinácii s celkovým vzhľadom, to bude ukážka prázdninových ciest, aj tých blízko vzdialených.

Fanúšikovia pragmatizmu si tu taktiež nájdu niečo pre seba – univerzálne farby obsiahnuté v Botanical Stories vám umožňujú vytvárať outfity na rôzne príležitosti, tiež aj na každodenné nosenie. Všetko je možné, vďaka ľahkým kabátom, riflovým bundám, pohodlným mikinám alebo vestám, tak módnym v tejto sezóne.

Príbehy skryté v textúre

Kolekcia by nebola taká expresívna, keby nebolo vzorov silne spojených s prírodou. Princíp používaný v botanických príbehoch sa stáva novým spôsobom, ako vyjadriť svoju individualitu a blízkosť k prírodnému svetu. Na šatách a košeliach sa objavujú záhadné floristické potlače, abstraktné motívy sa objavujú na mikinách, a kockované prvky vnášajú do tohto jarného šialenstva farieb a vzorov, trochu serióznej vážnosti.

mikina / šaty / blúzka

košeľa / mikina / sako

Prečítajte si ďalší článok