Čítanie na 2 min 22 máj 2020

SEX PISTOLS X MARTENS – LIMITOVANÁ EDÍCIA V REBELSKOM DUCHU

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Pre fanúšikov punku a silného zvuku je to skutočné odhalenie – kultová značka typických bagandží prichádza s limitovanou kolekciou, ktorá je symbolom rebélie a anarchie. Pozrite sa, čím vás prekvapí fashion edícia Dr Martens x Sex Pistols!

Móda miluje inšpirácie štýlom slávnych hudobných skupín, najmä tých, z punkového žánru. Zicherky, cvočky a rebelstvo trvalo vstúpili do repertoáru slávnych značiek. Ak chcete obohatiť svoj štýl, zaobstarajte si  horúcu jarnú novinku – workerky navrhnuté v spolupráci Dr. Martens x Sex Pistols. Martensky pokryté charakteristickou potlačou vás prinútia okamžite urobiť tanečné pogo!

Čo vás čaká v zbierke Dr Martens x Sex Pistols?

Martens sa spája s punkovým hnutím od začiatku, takže spolupráca s tímom Sex Pistols by nemala nikoho prekvapiť. Nová kolekcia je poctou hudobníkom, ktorí v 70. rokoch zapálili rebelstvo na britskej scéne, priniesli surový zvuk, a tak navždy vstúpili do dejín hudby. Týchto pár topánkových kúskov sa týka neslávne známeho rozhovoru z roku 1976, v ktorom hudobníci predstavili hudobné video pre ich debutový singel „Anarchy imn te UK“. Počas živej šou hostiteľ programu povzbudil spevákov k neslušným výrokom. A vďaka týmto pamätným slovám v televízii, sa Sex Pistols preslávili po celej krajine.

O 44 rokov neskôr bol tento nie veľmi slávny rozhovor zachytený na dvoch najobľúbenejších modeloch Dr. Martensa. V obmedzenej zbierke bol model klasický Oxford 1401 pokrytý potlačou z novín popisujúcich televízny incident. Model 1460 je na druhej strane zvýraznený sloganmi ako „Sex Pistols“, „Anarchia“ a „Good save the Quenn“.

Prečítajte si ďalší článok