Čítanie na 2 min 11 mar 2022

Michael Kors – prémiová značka bez kompromisov

Autor: Henrieta
Čítanie na 2 minúty

Spojenie pohodlia a elegancie v pánskom vydaní – to je značka Michael Kors, ktorá si získala srdcia nielen fanúšikov americkej klasiky. Čím vás očarí?

Michael Kors – nekompromisný štýl

Michael Kors tvorí už od roku 1981 a jeho produkty poznajú nielen trendsetteri. Mnohí si Michaela Korsa spájajú s luxusom, kvalitou a jedinečným dizajnom, ktorý spája funkčnosť s trendmi z prehliadkových mól. Je stelesnením amerického štýlu! Návrhár, ktorý spolupracoval s najväčšími módnymi domami alebo sa zúčastnil televíznej šou, nestojí na mieste a každú sezónu vždy prináša aktuálne trendy, ktoré je radosť nosiť. Jeho portfólio zahŕňa 3 línie: Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors a Michael Kors. Najnovšia je určená sebavedomým, moderným individualistom, ktorí sa chcú cítiť dobre v tom, čo nosia.

Pohodlie a elegancia v pánskom vydaní

Línia Michael Kors je esenciou moderného amerického štýlu, ktorý vyzdvihuje pohodlie a sofistikovanosť v mierne športovom vydaní. Produkty značky, hoci majú korene vo svete športového oblečenia, sú prepletené luxusom a vyznačujú sa top kvalitou a dokonalým strihom. Ponuky značky Micheal Kors sú dokonale vyvážené: ležérne, ale zároveň aj luxusné, pohodlné, mestské a s charakterom. Sortiment značky zahŕňa oblečenie: klasické košele, polokošele, tričká, mikiny a nohavice, ako aj množstvo doplnkov – od opaskov ideálnych pre fanúšikov logománie cez batohy a peňaženky až po futuristické tenisky. Tlmená farebná paleta je občas obohatená o nádych intenzívnej limetkovej, kobaltovej alebo oranžovej, čo je prikývnutie na najnovšie trendy. Jednoducho Michael Kors je známy tým, že nemá rád nudu!

Prečítajte si ďalší článok