Čítanie na 2 min 15 sep 2018

MÓDA JE HRA. ZAPOJ SA DO INSTAGRAMOVEJ SÚŤAŽE!

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Žiješ len módou a tvoj šatník praská vo švíkoch?  Inšpirácie pre svoj cool outfit nájdeš aj u babičky v truhlici ? Tak prekonaj svoje zábrany, prehliadni módne pravidlá a pohraj sa so svojou kreativitou a pokojne nám predveď ako famózne dokážeš vytvoriť  harmóniu aj s kúskov na prvý pohľad nekombinovateľných.  Pokojne si vymysli  svoj hviezdny outfit a predstav nám svoje štýlové vizualizácie. Pozri sa na stránky subojstylistov.answear.sk, kde sa dozvieš viac informácií.

Ak netúžiš po výrokoch prísnej poroty, ale máš na to, aby si  rukopis svojho štýlu predviedol na Instagrame,  zapoj svoju fantáziu a predveď to najzaujímavejšie z módnych kúskov. Ak si myslíš, že nás vieš zaujať, blysni sa so svojim najlepším stylingom.

Ukáž nám ako mixuješ, kombinuješ a vytváraš hviezdne outfity. Nič to, že nemáš slávneho fotografa, ani blog či iné pomôcky na zviditeľnenie sa. Stačí ak máš v sebe vášeň pre módu, cit pre detail, vrodený vkus a láka ťa výhra, ktorá  ťa azda naštartuje, že fashion brandži načisto prepadneš.

Stačí len niekoľko fotografií urobených z Tvojim mobilom, neprekonateľný look, ktorý zaujme porotu z marketingového tímu Answear CZ/SK  a Kiehl´s a Tvoj štart k vytúženému cieľu sa môže začať. Nezabudni fotografie označiť #WeAreTheAnswear, #SubojStylistov a #BeautyIsTheAsnwear. Absolútnym víťazom sa stane autor najštýlovejšieho outfitu.

Instagramová súťaž  štartuje od 15.9 a končí 30.11.2018. Víťaza vyhlásime  3.12.2018. Súťažíme o 1 beauty balíček s Kiehl´s a Urban Decay kozmetikou v hodnote 250 Eur.

Slová, ktoré najlepšie vyjadrujú značku Urban Decay? Ženskosť a nebezpečenstvo  pretavené do kvalitnej luxusnej kozmetiky, od zamatových očných tieňov, cez krémové dekadentné rúže až po make-up a fixačné spreje, vďaka ktorým líčenie vydrží po celý deň. A svetoznáma značka Kiehl’s ponúka produkty starostlivosti o pleť, telo a vlasy, ktorých prednosťou je vysoká koncentrácia, tých najvyberanejších prírodných látok.

 

Prečítajte si ďalší článok