Čítanie na 3 min 17 sep 2018

SÚBOJ ŠTYLISTOV – UKÁŽTE, ČO JE VO VÁS!

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Máte radi vytváranie módnych štylizácií, spájanie netradičných kúskov alebo vás jednoducho baví styling? Šťastie praje pripraveným. Preto odhoďte zábrany a s chuťou sa pustite do boja o najlepší outfit. SÚBOJ ŠTYLISTOV je názov medzinárodného projektu, dávajúci priestor práve kreatívnym a invenčným osobnostiam.

Šanca pre milovníkov módy
ANSWEAR – jeden z najväčších módnych internetových obchodov v strednej a východnej Európe, spúšťa veľkú súťaž, ktorej cieľom je podpora mladých talentov a rozvoj módnej branže. Súťaží sa na poli módneho stylingu a absolútny víťaz získa okrem iného aj zverejnenie svojej práce na stránkach jarného vydania EMMY a nahliadne do zákulisia sveta módy.

Ako sa zapojiť?
Zúčastniť sa môže každý! Štartujeme už v septembri 2018. Súťažiť sa bude v dvoch kolách počas celej jesene. V prvom, verejnom kole môžu záujemcovia prihlásiť 8 fotografií svojich autorských štylizácií (outfitov) na stránke www.subojstylistov.answear.sk. Z nich porota vyberie Top 10 najlepších postupujúcich do druhého kola. Hodnotí sa ako módna kreativita, tak koncept fotografií. Finalisti dostanú vybrané kúsky z jarnej kolekcie 2019 značky ANSWEAR a voucher na doplnenie stylingu z eshopu answear.sk v celkovej hodnote 550 Eur. Z tohto užšieho výberu porota následne určí 3 hlavných víťazov.

Neviete ako na to? Inšpirujte sa fotografiami z predchádzajúcich ročníkov:

 

Atraktivitu projektu podtrhuje porota zložená zo zvučných mien módneho šoubiznisu:

Čo môžete získať?
Tí, najlepší z najlepších, dostanú obrovský priestor ukázať verejnosti, čo v nich je. Ocitnete sa na sociálnych sieťach Answear.sk, získate hodnotné ceny od partnerov akcie Olympus, Mini Cooper, Urban Decay, Kiehl’s a Cafepoint a dostanete šancu zmeniť svoj život. Tak smelo do toho! #FashionIsTheAnswear.

Timing projektu:
15.9.-15.10. verejnosť prihlasuje svoje štylizácie
16.-20.10. porota vyberá TOP10 finalistov
21.10. vyhlásenia TOP10 finalistov
22.10.-25.11. finalisti posielajú svoje práce
26.11. na stránkach sa zverejnia outfity finalistov
26.-30.11 porota vyberá 3 víťazov
3.12. vyhlásenie 3 víťazov

 

Na čo ešte čakáte? Pridajte sa k nám a vyhrajte!

Držíme Vám palce!

Váš team Answear!

#fashionistheanswear #subojstylistov

 

Mediálnym partnerom medzinárodnej súťaže SÚBOJ ŠTYLISTOV je na Slovensku magazín Emma. Business partnermi sú spoločnosti Olympus, MINI, Urban Decay, Kiehl’s a Cafepoint, ktorí venujú ceny víťazom.

Prečítajte si ďalší článok