Čítanie na 3 min 21 máj 2021

Módne kúsky pre vašich najmenších trendsetterov

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Ak ešte stále hľadáte, aké prekvapenie chcete svojej ratolesti k MDD dať, zoznámte sa s niekoľkými módnymi inšpiráciami, ktoré sme pre túto príležitosť pripravili. Trendy a atraktívny dizajn oslovia každého, vrátane, aj tých najmenších.

Vo svete obľúbených hrdinov

Má váš malý stylista svoje obľúbené rozprávky? Niečo v štýle Mickey Mouse, Snoppy, posádka z Looney Tunes, anime postavy alebo ikonické Disney diela? …Existuje totiž mnoho bláznivých animovaných postavičiek, ktoré spájajú generácie. Mikina s kreslenou potlačou hrdinu alebo malá vychytávka ako čiapka či ozdobné špendlíky na topánky môžu byť pre každého malého fanúšika správnou zábavou.

MOA CONCEPT / GAP / VANS

CONVERSE / DESIGUAL / MANGO

Módne a pohodlne

Ak je vaše dieťa aktívne, miluje pohyb a trávi väčšinu voľného času vonku, prekvapte ho a vyberte mu pohodlnú mikinu v športovom štýle. Pohodlie je nielen praktické, ale aj módne, ako sa túto sezónu presvedčili aj mnohí veľkáči. Malých dobrodruhov akiste potešia nohavice s množstvom praktických vreciek alebo pohodlné bežecké nohavice, mäkké mikiny, tričká a tenisky, v ktorých budú môcť dobyť svet bez obmedzenia pohybu. Alebo zvažujete, že ku Dňu Detí dáte svojim najmenším prvú profesionálnu športovú obuv? Každý okamih je dobrým okamihom na prebudenie vášne vášho dieťaťa, a na ukážku nových zážitkov a možností.

ADIDAS PERFORMANCE / TOMMY HILFIGER / GUESS

ADIDAS PERFORMANCE / GUESS / MANGO

Smerom k letnému dobrodružstvu

Prázdniny sú už za mesiac! Pri príprave na letné dni pripravte outfity svojim ratoliestkam podľa toho, kde sa chystajú tráviť bezstarostné chvíle. Budú potrebovať niekoľko vychytávok, ako slnečné okuliare i pokrývky hlavy (od módnych klobúkov, vedierkových klobúčikov až po klasické bejzbalové čiapky), ktoré ich ochránia pred slnečnými lúčmi. Na dlhšie i kratšie cesty pripravte farebný batoh alebo praktické vrecúško. K pobytom pri vode pribaľte do kúpacieho setu viacero detských plaviek, niekoľko pohodlných šľapiek i sandálov, osušky, tkané koše a okuliare na plávanie. Nakoniec sa v teplých letných dňoch postarajte aj o každodenný styling vášho dieťaťa. Ľahké šatôčky, vzdušné šortky a tričká s efektnou potlačou budú perfektnou voľbou za predpokladu, že sa zameriavate na prírodné vzdušné látky.

MAYORAL / MAYORAL / MANGO

PEPE JEANS / BIRKENSTOCK / MANGO

Dizajn od svetových značiek

Zaujíma sa vaše dieťa o módu, a to, čo nosí? Top návrhári nezabúdajú ani na najmenších, a ich návrhy potešia kvalitou, skvelým dizajnom a inovatívnym prístupom k trendom. Malí, ale aj tí väčší, majú z čoho vyberať! Značkové, minimalistické mikiny a tričká doplnené džínsami alebo s módnymi rozšírenými zvonami, môžu byť skvelým každodenným základom. Tiež stojí za to zvoliť oblečenie v intenzívnych neónových farbách pokryté kvetinovými potlačami alebo motívmi kravatových farieb, ktoré povzbudia najmenších k prvým módnym experimentom. Nezabudnite ani na topánky či doplnky: kabelky, športové sandále, futuristické tenisky a ozdoby na hlave, ktoré dotvoria ten správny vzhľad a budú skvelým darčekom (aj bez príležitosti).

MANGO / GUESS / POLO RALPH LAUREN

GUESS / GUESS / MANGO

Prečítajte si ďalší článok