Čítanie na 3 min 04 jún 2021

Keďže, každý z nás je jedinečný, objavte si pre seba také kolekcie, vďaka ktorým sa budete cítiť hrdí na to, kto ste

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Koľko ľudí, toľko vlastných dôvodov, byť sám sebou

V júni, označovaným ako Mesiac hrdosti, tolerancie a oslavy rozmanitosti, vás chceme spolu s ďalšími značkami povzbudiť, aby ste samich seba vyjadrili. Čiernobiely svet existuje iba v starých filmoch – realita je však oveľa farebnejšia, a jej odtiene sa nedajú spočítať. Rovnako tak aj podoby lásky, ktoré ako základnú, krásnu a univerzálnu hodnotu nemožno popierať, kategorizovať alebo obmedziť. Milujte, preciťujte a žite podľa svojich vlastných podmienok, bez toho, aby ste podľahli tlaku okolia. Preto vás svet módy počas júnových dní podporuje aj pri tomto rozhodovaní. Top brandy vytvárajú kolekcie, ktoré sú prejavom slobody, nezávislosti a rôznych foriem lásky.

Noste s hrdosťou – kolekcia Calvin Klein Jeans

Kapsulová kolekcia – Pride – od Calvin Klein Jeans zahŕňa v sebe  klasické strihy, organické látky a dúhové odlesky, prinášajúce radosť, pozitívnu energiu i nádej. Mikiny a tričká z organickej bavlny, plavky a riflové elementy, vám umožnia odhaliť práve tú lásku, ktorá vo vás prebýva.

Prejavte sa spolu s Vans

Kolekcia Vans Rainbow bola vytvorená v duchu kreatívneho sebavyjadrenia. Rôzne modely sú navrhnuté tak, aby podporovali rovnocennejšiu, otvorenejšiu a inkluzívnejšiu spoločnosť, v ktorej je priestor pre každého. Potešia vás klasiky Vans ako Classic Slip-On, UltraRange alebo Sk8-Mid s dúhovým šachovnicovým vzorom. K dispozícii sú tiež aplikácie pre patchwork a niekoľko efektných výtlačkov v dúhových odtieňoch.

Znovu objavte seba pomocou Converse

Máte právo byť kýmkoľvek chcete a ísť vo svojom živote svojou vlastnou cestou. Kolekcia Converse, inšpirovaná príbehmi ľudí o objavovaní a sebaprijatí, oslavuje vaše životné voľby a podporuje vás na vašej ceste k sebaprijatiu. V aktuálnej kolekcii je vždy viditeľný motív cestovania. Dúhové cesty prepletené s prírodou inšpirovali grafiku symbolizujúcu cestu do seba, ale aj životom, kde v cieli nájdete radosť a hrdosť na to, kto ste.

Identifikujte sa tak, ako chcete – Levi’s kolekcia

Zámená, nie sú iba gramatikou – sú to ľudia z mäsa a kostí, ich príbehy a pocity, ktoré nemožno ignorovať. Spomínaná Leviho kolekcia je v súlade so sloganom „Všetky zámená. Všetky lásky“ a rozpráva príbeh o rozmanitosti, hrdosti a vzájomnej podpore. Oblečenie a doplnky sú zdobené rozmazaným dúhovým motívom a množstvo vzájomne sa prenikajúcich odtieňov odkazuje na rozmanitú a bohatú povahu človeka.

Prečítajte si ďalší článok