Čítanie na 3 min 23 apr 2021

Pánske letné trendy 2021

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Milí páni! Zoznámte sa s horúcimi hitmi sezóny, top farbami, ako aj s oblečením a doplnkami, vďaka ktorým môžete stráviť, štýlové leto. Predstavujeme vám najdôležitejšie trendy v pánskej móde, ktoré sa dostali do nášho módneho hľadáčika.

 Najmódnejšie farby na leto 2021

Ani svet pánskej módy, nezaostáva za sviežimi odtieňmi. V letnej sezóne budú dominovať optimistické farby, vďaka ktorým budete vyčnievať z davu. Zamerajte sa predovšetkým na rôzne odtiene pastelových farieb, od ružovej po fialovú, končiac modrými a béžovými odtieňmi. Ak hľadáte niečo silnejšie, vyberte si neónové farby: limetkové, citrónové, oranžové – túto sezónu ich využijete nielen v športových kolekciách. Trendové farby vyzerajú skvele na oblekoch, minimalistických košeliach, mikinách aj chino nohaviciach.

LEVI´S / POLO RALPH LAUREN / LYLE & SCOTT

ADIDAS ORIGINALS / MARCIANO GUESS / ADIDAS

Váš „Must Have“ kúsok : bermudy a tričko

Tieto dve veci nemusíte nevyhnutne spárovať (aj keď je to odporúčané) – je dôležité, aby sa hodili do vášho letného šatníka. V tejto sezóne hrajú prim bermudy. Široké nohavice po kolená s nádychom retro šarmu sa objavili na mólach značiek Gucci, Dolce & Gabbana, Jacquemus a mnohých ďalších prestížnych návrhárov. Kľúčové je zvoliť pre nich správnu obuv (napríklad biele tenisky a farebné ponožky, alebo sandále v dady’s štýle) a správny vršok. Bermudy môžete doladiť s pastelovými mikinami, tričkami, bomberkami, polokošeľami alebo košeľami. Pričom košele sú objavom tejto sezóny. Už sa nestotožňujú s kancelárskym štýlom – v oversize verzii potiahnutej havajským vzorom alebo s retro potlačou sa tento manažérsky kúsok, stáva módnym prvkom každého stylingu.

GUESS / MANGO / MARCIANO GUESS

MANGO / PEPE JEANS / LEVI´S

Pracovný odev každý deň

A keďže sme spomínali kancelárske obleky … Po roku pauzy nám chýbali bundy, obleky a trenčkoty, ktoré sa k nám v novej verzii vracajú. Zameriavame sa na nadrozmerný strih. Široké nohavice a bundy vytvárajú nonšalantný a ľahký outfit. Nebojte sa siahnuť po inšpirácii zo 70. rokov, rozbite vzory (napríklad oblečením rifloviny), zakomponujte zaujímavé detaily, napr. obrovské našité vrecká a experimentujte s farbami. Čo tak si obliecť nebesky modrý alebo jasne červený oblek? Napokon, prečo nie!

LEE / HUGO / LEVI´S

VANS / LEVI´S / MANGO

Pohodlie nielen na dovolenke

Pre fanúšikov pohodlia máme dobrú správu – voľnočasové súpravy zostanú s nami dlhšie. Mäkké pletené nohavice kombinujeme s rifľovou bundou, pozornosť venujme dizajnovým mikinám, v tých najmódnejších farbách a potlačiach (napríklad motívy psychedelických farieb či kvetinové potlače) a nadrozmerným tričkám. Toto leto získava tepláková súprava nový význam: pletené bermudy a jemná pánska mikina obyčajnej farby sa stanú vašim obľúbeným outfitom pre rôzne príležitosti. Styling pre voľný čas dopĺňame módnymi doplnkami: športovými sandálmi alebo pastelovými dady’s teniskami a bejzbalovou čiapkou.

DR.DENIM / CALVIN KLEIN JEANS / ARMANI EXCHANGE

GUESS / KARL LAGERFELD / GUESS

Prečítajte si ďalší článok