Čítanie na 3 min 25 máj 2020

MÓDNE TRENDY PRE ČAS STRÁVENÝ S RODINOU

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Či už zvolíte oblečenie štýlové alebo ležérne,  práve teraz vám bude užitočné , keďže strávite mnoho času hrami a aktivitami strávenými v prírode. Alebo si ho pribalíte do svojho dovolenkového kufra. Ste dobre pripravení na rodinnú cestu  trendami sezóny?

Máj a jún sú mesiace kedy sa zameriavame na rodinu. Pred pár dňami sme oslavovali Deň matiek, a o niekoľko dní tu bude Deň detí a Deň otcov. V tomto roku si vďaka nečakaným okolnostiam ešte viac vážime blízkosť, rodinné putá a teplo domova. Znovu objavujeme hodnotu rodinných stretnutí, každodenných rozhovorov, zábavy a tvorivého času. A veríme, že tieto momenty lásky a radosti u nás pretrvajú už dlhšie.

Hoci v poslednej dobe prešla móda čiastočne do úzadia, myslime na to, že oblečenie môže byť nielen atraktívne, ale aj funkčné. Čo nosiť, keď trávite čas vonku alebo sa spolu hráte? Každá situácia si vyžaduje osobitný štýl, a preto sme pre vás pripravili malého sprievodcu základnými prehľadmi kedy a čo, pre vás i pre celú vašu rodinu.

Bavíte sa spolu vonku

Po niekoľkých mesiacoch za zatvorenými dverami, si užívate ešte viac čerstvý vzduch aj slnečné lúče. Chodíte so svojimi deťmi na prechádzky, objavujete  kolieskové korčule, prevetrávate bicykel a cez víkendy organizujete výlety po okolí. Čas strávený vonku by mal byť pre vás príjemným okamihom ako sa zbaviť stresu a získať energiu na ďaľší deň. Nedovoľte, aby vaše oblečenie obmedzovalo vašu slobodu! Denim,  mikiny a teplákové súpravy, ako aj ľahké šaty a košele, vám pomôžu k tomu, aby ste pôsobili na okolie upravene pritom však trendovo.

LOCAL HEROES / MEDICINE / LEVI´S / ANSWEAR / SILVIAN HEACH

MEDICINE / FILA / TOMMY JEANS / MEDICINE / RUSSEL ATHLETIC

Prípravy na leto

Beriete auto a unikáte z mesta alebo zostávate v betónovej džungli? V každom prípade využijete zopár dovolenkových doplnkov – či už plánujete oddychovať doma, pri mori  alebo pôjdete s rodinou na vidiek. Okrem typických letných odevov vyrobených z prírodných materiálov sa určite hodia slamenné klobúky, značkové slnečné okuliare, a samozrejme, pohodlné žabky či tenisky.

LOVE MOSCHINO / ANSWEAR  / GUESS JEANS / BIRKENSTOCK / RAY-BAN

LACOSTE / VANS / NEW BALANCE / TOMMY HILFIGER / TOMMY JEANS

Trendsetteri – tí veľkí, aj tí malí

Trend rovnakého obliekania  Matka a Dieťa,  pokračuje už niekoľko sezón. Okrem toho, že je efektívny, je to skvelý spôsob, ako priblížiť módu a estetické cítenie svojim potomkom. Ponúknite im, aby pre vás i pre seba pripravili podobné outfity, alebo vymysleli stylingy podobné postavám z populárnych rozprávok alebo seriálov. Možno pôjdete na prechádzku v podobných mikinách s logom alebo v šatách v tom istom odtieni? Ukážte svojim deťom ako sa môžeme hrať s módou, koľko zábavy si pritom užijete, a zároveň si spoločne cibríte vkus, zmysel pre farby a poznávate textúry. Tak hurá na to!

ANSWEAR / MEDICINE / ADIDAS ORIGINALS / TOMMY HILFIGER / DIESEL

PEPE JEANS / MAYORAL / NAME IT / ADIDAS ORIGINALS / TOMMY HILFIGER 

Prečítajte si ďalší článok