Čítanie na 2 min 01 jún 2020

NÁVRAT DO DETSKÝCH ČIAS

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Pre veľkých, malých aj dospievajúcich, ktorí sa chcú baviť, a užívať si život bez ohľadu na vek, máme niečo špeciálne. Na MDD k vám prichádzajú oblečenie a doplnky, ktoré vo vás prebudia tie najkrajšie spomienky na detské časy!

Doprajte si radosť, a aspoň na Deň detí sa pozerajte na svet očami malého človiečika, a urobte niečo bláznivé. Dáte si ďalšiu porciu zmrzliny alebo ste zatúžili po tričku Mickey Mouse? Je len na vás, po čom siahnete!

Detskí hrdinovia

Ako sa dostať späť do svojho detstva čo najskôr? Ak nemáte stroj času, môžete napríklad  použiť oblečenie a doplnky s obrázkami vašich ikonických detských hrdinov. Bojová postava Super Mario, Mickey Mouse, Bambi, Batman alebo anime vám pomôžu spomenúť si na tie bezstarostné chvíle, keď ste dychtili po dobrodružstvách svojich obľúbených postáv. Našťastie, v tejto sezóne značky nadviazali  spolupráce s výrobcami módnych odevov, takže si máte z čoho vyberať. Zažite tieto chvíle ešte raz, a znova sa staňte dieťaťom!

LEVI´S / FEMI STORIES / MELISSA / TALLY WEIJL / ONLY

LEVI´S / DIESEL / LEVI´S / MEDICINE / CAPSLAB

Oblečenie pre veľkých aj malých

Hoci sa naša veľkosť a hmotnosť menia s našim rastom, niektoré veci akoby zostávali. Ako nadčasová móda – niektoré modely stále nosia deti aj ich rodičia. Stačí spomenúť takú klasiku ako jednofarebné tenisky, jednoduché džínsy, tričká s potlačou alebo šiltovky. Univerzálne, a ideálne pre všetky pohlavia a vekové kategórie.

LABELLAMAFIA / FILA / MEDICINE / BIG STAR / LEVI´S

ADIDAS ORIGINALS / CAPSLAB / MEDICINE / VANS / LEVI´S

Zábavné doplnky, ktoré potešia každého

Deti milujú hračky, ale dokážu byť fascinované niektorými pútavými pomôckami hoci celý život. Okuliare s farebnými rámami či hodinky, v ktorých je ukrytých tisíc funkcií, môžu zaujať a potešiť naozaj všetky vekové skupiny. Určite nájdeme aj mnoho ďalších doplnkov, ktoré prebudia radosť a zvedavosť dieťaťa aj dospelých. Bude to kabelka, alebo možno originálne náušnice či čelenka s obrovskou mašľou?

NOBO / MANGO / CALVIN KLEIN / TIMEX / VANS

Prečítajte si ďalší článok