Čítanie na 3 min 09 nov 2023

Módny príbeh o modernej žene. Answear.LAB a jeho nová kolekcia Focused and Fabulous

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Život žien v modernom svete je rýchly a intenzívny. Nachádzame sa v neustálom snažení o kariéru, napĺňanie snov a hľadanie pocitu naplnenia, často odporujúc očakávaniam spoločnosti. Answear.LAB zdôrazňuje, s novou kolekciou Focused and Fabulous, že každá žena potrebuje okamih vo svojom živote, keď sa môže zastaviť, počúvať svoj vnútorný hlas a starať sa o svoje vlastné potreby – vrátane tých módnych.

Matka, manželka, priateľka, nadriadená, spolupracovníčka – ženy zastávajú mnoho rolí súčasne každý deň. V zhone svojich povinností si nie vždy pamätajú zastaviť sa na okamih, odpočívať a začať si vychutnávať každodenný život. V najnovšej kolekcii – Focused and Fabulous – Answear.LAB zdôrazňuje, ako dôležité je v živote každej ženy nájsť si čas zastaviť sa, oddýchnuť od denného zhonu a plne sa sústrediť na seba. Móda nehraje v tomto procese malú úlohu.

Ženy sa v oblečení z Answear.LAB môžu cítiť, akoby sa prechádzali po módnym móle, bez ohľadu na to, či trávia čas doma, vykonávajú svoje profesionálne povinnosti v kancelárii alebo sa venujú svojim obľúbeným aktivitám. Chceme ich sprevádzať pri vytváraní ich vlastného, jedinečného štýlu, aby mohli čerpať energiu z týchto osobných stretnutí s módou, ktorú neskôr dávajú svetu – hovorí Agnieszka Pruchnik, brand manažérka Answear.LAB.

Zaujímavej série fotografií pre kolekciu Focused and Fabulous sa zúčastnila Kamila Szczawińska, charizmatická modelka, ktorá dobyla módne móla najslávnejších návrhárov sveta. K sérii fotografií patrí aj video, v ktorom Kamila Szczawińska vedie diváka cez príbeh o najnovšej kolekcii. Vo videu sa štýly kolekcie Focused and Fabulous prepletajú s dôrazným príbehom o ženskosti.

Vypracovali sme príbeh o modernej žene, ktorá si je vedomá svojich síl a slabostí. Zmierená so životom, spokojná a sústredená na to, čo je pre ňu najdôležitejšie – dodáva Agnieszka Pruchnik.

Focused and Fabulous: Návrat trendov z 90. rokov

Focused and Fabulous sa zameriava na ženské strihy založené na medzinárodných trendoch. Kolekcia zahŕňa klasické kabáty, imitácie dlhých kožušín v béžovej a hnedej farbe. Šaty s kvetinovými vzormi a golierom s odhalenými pleciami zohrávajú kľúčovú úlohu v dennom i večernom oblečení. Okrem toho súčasťou sú košele s viazaným pásom, trendy krátke nohavice, elegantné nohavice s rozšíreným strihom a nadčasové modely rovných nohavíc.

Farby kolekcie sú hlavne kombináciou červenej a čiernej. Fúzia farieb, charakteristická pre 90. roky, bola ešte nedávno považovaná za zabudnutú. Teraz je na čele módnych trendov tohto roka. Rovnako aj červený celkový vzhľad v rôznych podobách – šaty a sako, dámsky oblek alebo overal. Motívom dekoratívnych detailov a vzorov je kvet ruže. Niektoré vzory sú inšpirované farbami parížskej záhrady. Iné sa objavujú na oblečení v lineárnom kreslení.

Medzi látky patria koža a imitovaná koža, lesklé saténové látky a príjemná pletenina na chladné jesenné a zimné dni. K dokončeniu vzhľadu Focused and Fabulous patria výrazné šperky. Nápadné náušnice, veľké prstene s kvetinovými motívmi a mašle viazané pod krkom sú len niektoré produkty od Answear.LAB.

Prečítajte si ďalší článok