Čítanie na 3 min 09 júl 2020

Svadobné inšpirácie 2020 – ona a on

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Letné oslavy, svadby aj párty sa pomaly začínajú vracať! Jedna vec je však istá – túto sezónu sa môžeme rozlúčiť s veľkými večierkami s tanečnou atmosférou.  Preto sa pripravte na komornejšie svadobné recepcie. Dôležité je, či máte už vyšpecifikovaný svadobný outfit? Ak stále váhate, ukážeme vám, čo je práve aktuálne v letnej sezóne 2020!

Šaty na svadbu v roku 2020

Ako najlepšou voľbou, pre svadbu v horúcich dňoch, sa javia šaty. Sú  elegantné aj praktické. Hitom sú pastely, v odtieňoch svetloružovej, modrej, mätovej, levanduľovej alebo citrónovej,  takže sa oplatí venovať im pozornosť. Ale, čo keď sa vám pastelové farby zdajú byť nevýrazné? Siahnite po kvetinových motívoch, alebo intenzívnych letných farbách, ako sú napríklad červená alebo oranžová. Sme si istí, že vám nemusíme pripomínať, že čierna a biela farba, nie sú najlepšou voľbou pre letnú svadbu. Strih šiat by mal zodpovedať vašej postave. Ak chcete sledovať trendy, vyberte si  maxi šaty so záhybmi, vďaka ktorým budete vyzerať ako grécka bohyňa. Dobrou voľbou sú aj saténové šaty so strednou dĺžkou alebo romantické šaty s ozdobami.

MORGAN / VILA / VERO MODA / GUESS JEANSANSWEAR

Aké doplnky si vybrať pre letnú svadbu?

Perfektný svadobný styling vyžaduje správne doplnky. Klasikou zostávajú lodičky a očarujúce kabelky. Pokiaľ ide o šperky na svadbu, diskrétne prívesky na tenkej retiazke, jemné náramky a decentné náušnice s perlami alebo drahými kameňmi, sú to pravé orechové.

SOLO FEMME / PARFOIS / ANSWEAR / PARFOIS / SWAROVSKI

Letný oblek na svadbu

Časy nudných polyesterových oblekov sú našťastie za nami. Ideálny pánsky svadobný oblek závisí od ročného obdobia a druhu oslavy. Ak sa chystáte na luxusnú svadbu po 18:00, stavte na formálny čierny oblek. V lete sú obľúbené saká v odtieňoch sivej, béžovej a modrej, často vyrobené zo štrukturálnej tkaniny. Takéto menej formálne časti obleku však vyzerajú dobre na záhradnom večierku alebo na recepcii usporiadanej poobede. Môžete si vybrať klubovú súpravu alebo oblek v jemnej károvanej súprave s vestou. Nezabudnite na košeľu s dlhými rukávmi. V modeli z bavlny vám nebude horúco, a neurobíte ani módne „faux pau“. Požadovanými farbami sú biela a modrá, ktoré sú vhodnejšie práve pre letné obleky.

MEDICINE / MANGO / MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE

Pánske doplnky na letnú svadbu

Muž na letnej svadbe by mal vyzerať dokonale. To možno dosiahnuť pomocou niekoľkých doplnkov: kravata alebo motýlik a štvorcová vreckovka. Oblek by mal byť doladený koženými doplnkami, ako sú opasok alebo elegantné hodinky. Hnedý odtieň doplnkov môžete ľahko nahradiť odtieňmi sivej, béžovej alebo námorníckej modrej. Ak chcete do svadobného oblečenia pridať trochu extravagancie, vyhrajte sa s farbou a vzorom svojich ponožiek – vďaka tomu budete skutočne trendy.

WOJAS / TOMMY HILFIGER / GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / MEDICINE

Prečítajte si ďalší článok