Čítanie na 2 min 28 feb 2022

No shame. No fear. – špeciálne posolstvo novej kolekcie answear.LAB

Autor: Henrieta
„No shame. No fear.” - špeciálne posolstvo novej kolekcie answear.LAB
Čítanie na 2 minúty

Pred niekoľkými týždňami sme si boli počas tvorby našej novej kolekcie istí, že „No Shame“ bude o ženskej sile a boji za zmenu úlohy žien v spoločnosti. Zrazu nás však šokovali tragické udalosti, ktoré sme nečakali. Objavil sa nový význam a my sme vedeli, že táto kolekcia je o sile ľudí, ktorí musia čeliť smrteľnej hrozbe.

No shame. No fear.

Nová kolekcia answear.LAB „No shame. No fear.“ sa stala symbolom boja, ktorý presahuje náš pôvodný zámer a dáva nášmu niekoľkomesačnému úsiliu nový zmysel a cieľ. Uvedomujeme si, že keď žijeme lokálne a zároveň globálne, nie sme bezmocní a môžeme pre ukrajinský ľud niečo urobiť. Preto sa pripájame k pomoci a výťažok z predaja kolekcie venujeme nadácii na pomoc Ukrajine – #helpforUkraine.

Aby sa pomoc dostala k ľuďom v núdzi čo najrýchlejšie, darujeme nateraz 50 000 USD (45 000 EUR). Avšak veríme, že s vašou podporou budeme môcť spoločne darovať ešte viac.

Sasha Sidorenko – žena, ktorá sa nevzdáva

Tvár kampane a zároveň kolekcie „No shame. No fear.“ je Sasha Sidorenko – boxerka, majsterka Európy, 7 násobná majsterka Ukrajiny v boxe, víťazka Svetového pohára v kickboxe, zakladateľka boxerského klubu a v súkromnom živote milujúca a starostlivá matka. Inšpiratívna žena so silou ducha a odvahou, ktorá vo svojom živote prekonala ťažkosti. V tomto príbehu sa stáva symbolom bojovnosti, vytrvalosti a toho najdôležitejšieho – NÁDEJE. 5. marca sa Sasha postaví do ringu, aby obhájila svoj titul, ale tentoraz to nebude len boj o opasok…

 

Prečítajte si ďalší článok