Čítanie na 4 min 11 apr 2022

Manifest Your Dreams! Odvážne ženy, ktoré sa neboja snívať, sa hlásia o slovo!

Autor: Henrieta
Manifest Your Dreams - nová kolekcia answear.LAB
Čítanie na 4 minúty

Nebojte sa snívať nahlas – o veľkých veciach a aj o tých celkom banálnych. Myslite do blízkej i vzdialenej budúcnosti, plánujte a potom sa krok za krokom približujte k vytúženému cieľu. Splňte si svoje sny, k čomu vás nabáda značka answear.LAB, ktorá vytvorila kolekciu pre odvážne ženy, ktoré sa neboja snívať – Manifest Your Dreams!

Jar – symbolický začiatok, nech je pre vás aj obdobím, keď budete pripravené splniť si svoje tajné sny, realizovať svoje plány a konečne nahlas hovoriť o svojich potrebách. Táto chvíľa práve nastala! Moment, keď si začnete plniť svoje sny a manifestovať svoje túžby. Ak to, samozrejme, chcete. Lepšie obdobie už nenastane, preto sa odvážne postavte tvárou v tvár budúcnosti a vezmite veci do vlastných rúk. Nebojte sa! Všetko pôjde vašou cestou.

Odvážte sa snívať

Čo chcete dosiahnuť? O čom už dlho snívate? Odpovedzte si na tieto otázky a potom to urobte! Nikdy nebude lepšia príležitosť konečne dokončiť vodičský kurz alebo sa naučiť nový jazyk. Výlet na druhú pologuľu? Sadnite si pred notebook, nastavte si cieľ cesty, skontrolujte ceny leteniek a potom urobte všetko pre to, aby ste o niekoľko mesiacov preleteli Indický oceán alebo vystúpili na najvyšší vrch Austrálie. Pretože sny môžu byť malé aj veľké – veľmi ambiciózne, cesta k nim bude dlhá a kľukatá, ako aj obyčajné, ktoré si od vás budú vyžadovať len malé obete. Ktorý z nich sa rozhodnete uskutočniť? Čo vám prinesie najväčšiu radosť a uspokojenie? To všetko závisí od vás! Pre niektoré to bude povýšenie alebo zabehnutie maratónu, iné sa potešia páru topánok, po ktorých už dlho túžili, alebo prvému domácemu koláču. Pri realizácii svojich túžob počúvajte svoje srdce a intuíciu bez toho, aby vás ľudia posudzovali a kritizovali. Sú to vaše sny a len vy máte právo si ich vážiť!

Ako si začať plniť svoje sny?

Od sna k jeho naplneniu vás delí len niekoľko krokov. Alebo aj niekoľko desiatok. V každom prípade je potrebné urobiť konečne ten prvý. Kde začať?

  • Vizualizujte si svoje sny

Ľahko sa o tom hovorí, ťažšie sa to robí. Chcete si postaviť dom svojich snov? Kde bude stáť a ako bude vyzerať? Kde získate potrebný materiál? A napokon, koľko vás to celé bude stáť a kde získate potrebné prostriedky? Toto sú len vzorové otázky, ktoré vám pomôžu zrealizovať a čo najúplnejšie odhadnúť, o čo sa usilujete.

  • Verte si

Ako si môžete splniť svoje sny, ak predpokladáte, že ste slabá a zlyháte? Tým, že sa vzdáte a nebudete veriť vo vlastné schopnosti, raz a navždy zničíte svoju predstavu o šťastí. Sebavedomie si môžete posilniť rôznymi spôsobmi: cvičením jogy, zaradením afirmácií do každodenného života, návštevou terapie alebo čítaním životopisov inšpiratívnych postáv. Prebuďte v sebe ducha hrdinky, pretože taká ste vy!

  • Vytvorte si plán, ako si splniť svoj sen

Sny sa nesplnia dotykom čarovného prútika. Vy už viete, čo chcete dosiahnuť a cítite, že to dokážete. Je čas vytvoriť akčný plán a pomaly realizovať jeho jednotlivé etapy, aby ste sa priblížili k cieľu. Váš zoznam by mal byť podrobný a konkrétny, mal by zahŕňať všetky nuansy, zohľadňovať núdzové riešenia a mal by byť napísaný na konkrétne časové obdobie.

  • Choďte do toho!

Už máte všetko, čo potrebujete na zhmotnenie svojich snov. Nezostáva vám nič iné, len pomaly a precízne si začať plniť svoje ciele.

Manifest your dreams!

Značka answear.LAB vás bude povzbudzovať pri plnení vašich snov. Manifest your dreams je kolekcia pre uvedomelé, silné ženy, ktoré sa neboja snívať, majú otvorenú myseľ voči svojim potrebám a očakávaniam. O svojich túžbach hovoria otvorene a slobodne. Sú neustále v pohybe, pretože majú sny a usilujú sa ich plniť…

Vďaka kolekcii Manifest your dreams si uvedomíte, čo ste pravdepodobne podvedome cítili už dlho, ale nemali ste odvahu priznať si to. Nebojte sa snívať a siahnuť po tom, čo chcete. Je to váš život, tak urobte všetko pre to, aby bol taký, aký chcete: snívajte, rozmaznávajte sa a buďte šťastné.

 

Prečítajte si ďalší článok