Čítanie na 2 min 14 apr 2020

NOVÉ PÁNSKE ZNAČKY NA ANSWEAR.SK

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

S jarným vánkom k nám dorazili aj nové brandy! Ak ste sa ešte nestretli s pojmami ako Clean Cut Copenhagen, Tailored & Origals a Norton, je čas vám ich predstaviť. V každom ročnom období neustále rozširujeme u nás sortiment. Jarné novinky zahŕňajú aj pánsku módu, a tentokrát sme pridali niekoľko uznávaných svetových značiek. Niečo pre začiatočníkov, a niečo aj pre fanúšikov neformálneho štýlu a škandinávskeho minimalizmu, ktorí obľubujú klasické košele, chinos, univerzálne polokošele aj bundy.

Clean Cut Copenhagen

Značka Clean Cut Copenhagen bola založená v roku 2014 v Dánsku. Ich ponuka je určená mužom, ktorí chcú vyzerať moderne a pohodlne v každej situácii. Sortiment dánskej značky zahŕňa klasické siluety v tlmených farbách. Clean Cut Copenhagen ponúka tričká, košele, nohavice, klasické bomberky i svetre, pričom dôraz, kladie na detail.

Tailored & Originals

Tailored & Originals je kombináciou dvoch štýlov – formálneho a voľnočasového. Preto zbierky Tailored & Originals kombinujú škandinávsky štýl s talianskou klasikou. V kolekciách vyznievajú základné prvky v tlmených farbách na jednoduchých šortkách aj na textilných nohaviciach. Pánov, ktorí chcú vyniknúť, určite poteší ponuka košieľ s prevládajúcimi kvetinovými motívmi ako aj rozmanité kombinácie prúžkov.

Norton

Ďalšou novinkou na stránke answear.sk je mierne odlišné podnebie. Norton je značka, vytvárajúca svoju kolekciu inšpirovanú jedinečným a bohatým dedičstvom výrobcu motocyklov –  Norton Motorcycles Company. Jeho následné kolekcie sa vyrábajú ako pocta všetkým priekopníkom v automobilovom a závodnom priemysle, ktorí pred 100 rokmi vydláždili cestu modernej kultúre motocyklov. Ponuka spoločnosti Norton je kombináciou vintage módy a modernosti, stelesňujúca dobrodružného ducha. Značkové oblečenie a doplnky milujú nielen nadšení fanúšikovia 2 kolies. Kožené bundy, batohy, tašky,  tričká, mikiny či nohavice majú v obľube všetci tí, ktorým preferujú drsný pánsky imidž.

Prečítajte si ďalší článok