Čítanie na 2 min 17 apr 2020

SUPERHRDINA 90. ROKOV SA VRÁTIL!

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Pamätáte sa ešte na ikonickú hru, v ktorej taliansky inštalatér zachránil princeznú uväznenú na hrade v Hríbovom kráľovstve? Opäť raz, vás v módnom svete, čaká návrat do minulosti. Tejto jari sa počítačový hrdina Super Mario opäť prinavrátil. Tentoraz v úžasnej novej kolekcii Levi’s.

Ak ste boli fanúšikom hry Super Mario, určite vás poteší nová spolupráca Leviho a Nintenda, ktorá vás zavedie do nostalgického sveta 90. rokov. Typická čiara, mnoho farieb a postáv známych z detstva sú charakteristickými prvkami najnovšej spolupráce  obidvoch značiek. V jarnej kolekcii Levi’s z Nintenda sú zahrnuté všetky herné série Super Mario, počnúc samotným Máriom, cez Luigiho, Yoshiho a Princess Peach. Odvážne a farebné vzory na tričkách, mikinách, džínsoch a doplnkoch spôsobia, že sa niekto usmeje, zatiaľ čo iní budú mať len nostalgické spomienky zo týchto desaťročí.

„Shigeru Miyamoto je môj dizajnérsky hrdina. Keď som prvýkrát hral Super Mario – videohru o dobrodružstvách talianskeho inštalatéra, ktorú vytvorila geniálna japonská myseľ – vzalo mi to dych. Kombinácia sladkého retra, zmyslu pre humor a zábavy bola veľkou inšpiráciou. Som presvedčený, že hranie Super Mario zvyšuje kreativitu a stimuluje predstavivosť, “hovorí Jonathan Cheung, senior viceprezident pre inováciu dizajnu v spoločnosti Levi’s Strauss & Co.

Jednotlivé prvky z kolekcie vám umožňujú vytvárať efektné kombinácie alebo vytvárať zaujímavé stylingy s výraznými akcentmi ako sú záplaty, ktoré majú tvar hríbov, mincí, hviezd. Levi´s akoby žmurkol na svojich fanúšikov, keď vytvoril farebnú kolekciu s humorom, ktorá si získala predovšetkým srdcia detí z 90. rokov, hoci niečo pre seba si určite nájdu aj mladšie generácie.

Prečítajte si ďalší článok