Čítanie na 3 min 29 feb 2024

Objavte krásu sesterského puta s kolekciou Sisterhood Treasure

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

V svojej najnovšej kolekcii oblieka Answear.LAB ženy do jedinečného štýlu a sily sesterského puta. Sisterhood Treasure je kolekcia charakteristická rozmanitosťou. Od kožených oblekov po komplety a dlhé šaty. Ku kolekcii patria aj ručne vyrobené šperky z prírodných kameňov.

Módna óda na sesterské puto

Sisterhood Treasure je úplne novou kolekciou značky Answear.LAB. Štýl, ktorý bol vytvorený s láskou k ženám a móde, je východiskom pre vyrozprávanie príbehu sesterského puta ako aj komunity ženských skúseností. Posolstvo kolekcie je vyjadrené v každom kúsku prostredníctvom voľby farieb, strihov, vzorov a aj najmenších detailov.

V kampani Sisterhood Treasure je sesterského puto ilustrované dvoma výnimočnými sestrami: top modelkou Monikou „JAC“ Jagaciak a talentovanou atletkou Annou Jagaciak. Ich blízky, úprimný vzťah vyžaruje z analógových portrétov pripomínajúcich fotografie-spomienky, ktoré nazbierali počas svojich životov. Symbolom sesterského puta je amarylis, kvet, ktorý zosobňuje ženskú hrdosť, odhodlanie a krásu.

V kolekcii Sisterhood Treasure každá žena nájde nielen módnu interpretáciu najnovších trendov, ale aj inšpirujúcu víziu silného, podporujúceho sesterského puta. – Chceme, aby sa ženy cítili silné a krásne, nosiac outfity z Answear.LAB, a zároveň ich povzbudzujeme, aby budovali vzťahy založené na dôvere a porozumení – hovorí Agnieszka Pruchnik, riaditeľka značky Answear.LAB.

Sisterhood Treasure: Minimalizmus, elegancia a ženskosť

Dominantou v kolekcii Sisterhood Treasure sú kúsky prezentované vo forme kožených oblekov, kompletov, tenisiek alebo dlhých šiat. Štýl je minimalistický a moderný. Odkazujú na škandinávsky štýl, ale kombinujú ho so ženskými a romantickými vzormi kvetov a priehľadnosti..

Bledé a sivé farby v kolekcii sú prelomené energickou a odvážnou červenou ako celkový look od Valentino a nadčasovou čiernou. Doplnením týchto odtieňov neutrálmi farbami a bielou, ktoré sú spojené s prichádzajúcou jarou, farebná paleta kolekcie Sisterhood Treasure odráža rozmanitosť a hĺbku ženských skúseností – opisuje Sylwia Jaskulska, hlavná návrhárka značky Answear.LAB.

Estetika kolekcie sa skladá z kvetinových a geometrických motívov. Jej formu zase tvoria materiály a štruktúry ako šifón, zmačkaný taft, patina, šnúrky, ozdoby a 3D kvety. Charakter vzhľadu je podčiarknutý výraznými doplnkami, vrátane topánok s vysokými podpätkami so zapínaním okolo členku a otvoreným pätovým dielom ako Gucci alebo Yves Saint Laurent.

Šperky vyrobené z prírodných kameňov

Po prvýkrát v histórii Answear.LAB predstavuje kolekciu šperkov ručne vyrábaných z prírodných kameňov. S týmito doplnkami budú ženy schopné zdôrazniť jedinečnosť svojho vzhľadu, charakteru a štýlu. Prírodné kamene, hoci si sú podobné, líšia sa tvarom, farbou, leskom a symbolikou, ktorá im je priradená.

Kolekcia Sisterhood Treasure obsahuje tri hlavné prírodné kamene, ktoré súvisia s jej konceptom. Ich výber nie je náhodný. Kamene pridávajú silu, podporu a pozitívnu energiu každej žene, ktorá ich bude nosiť. Čierny turmalín je minerál hlbokých farieb, poskytujúci silu a ochranu. Červený granát nám dáva odvahu a nádej. Kremeň, naopak, posilňuje, stabilizuje energiu a umožňuje nám dosiahnuť vnútornú harmóniu. Šperky vyrobené z nich sú dokonalým doplnkom k oblečeniu v kolekcii Sisterhood Treasure, v ktorej každý kúsok je súčasťou starostlivo naplánovaného módného príbehu.

Prečítajte si ďalší článok