Čítanie na 4 min 26 okt 2023

Objavte svoju vnútornú silu s kolekciou The Power of Woman

Autor: Michaela
Čítanie na 4 minúty

Móda je jedným z nástrojov na budovanie sebavedomia. S dobre premyslenými štýlmi, ktoré zodpovedajú našej osobnosti, môžeme sa nielen cítiť skvele, ale aj objaviť našu vnútornú ženskú silu. Chcete vždy vyzerať krásne a sebavedome? Vyberte si z kolekcie The Power of Woman od Answear.LAB. Nižšie vám predstavíme niekoľko štýlových lookov.

Ženy sú každodennými superhrdinami a bojovníčkami, pre ktoré nič nie je nemožné. Bez ohľadu na to, či majú na sebe dokonale padnúci oblek alebo flitrované šaty, sú neúnavné vo svojom dosiahnutí svojich cieľov. Nežne pestujú svoju vnútornú silu, pretože vedia, že je to ich najväčšou výbavou.

S kolekciou The Power of Woman zdôrazňuje Answear.LAB krásu každej ženy a oslavuje jej silu, pričom zdôrazňuje, že citlivosť, charizma, sebavedomie a schopnosť prekonávať prekážky tvoria atribúty ženskosti. Široký sortiment produktov vám umožňuje vytvárať jedinečné outfity pre akýkoľvek čas dňa a rôzne výzvy. Vy rozhodujete, akým typom ženy chcete byť.

Večerná romantička

Pripravujete sa ísť von s priateľmi? Alebo možno hľadáte dokonalý vzhľad pre romantický večer? Nech je to akákoľvek príležitosť, v dlhom flitrovom šate budete vyzerať úžasne. Má trendy záhyby, výrazný rozparok a klasický okrúhly výstrih. Skombinujte ho so svojimi obľúbenými pohodlnými lodičkami na vysokom podpätku a elegantnými šperkami, aby ste vynikli z davu.

Pre fanúšikov jednoduchých strihov odporúčame šaty z tenkej, elastické pleteniny s tromi štvrtinovými rukávmi a špicatým výstrihom. Elastický pás zdôrazní vašu siluetu, takže sa zachovajú proporcie vášho tela. Rozparok zase urobí celkový vzhľad ľahkým a ženským.

Ak nie ste fanúšikom šiat, vsaďte na jednoduché čierne flitrové nohavice. Uistite sa, že ich skombinujete s rovnakou farbou topu so zapínaním na ramienka, s blejzerom a klasickými čiernymi topánkami na vysokom podpätku. Fialové oversized sako s výstuhovanými ramenami tiež zažiari flitrami. Skombinujte ho so širokými nohavicami s vysokým pásom v rovnakej farbe. Na špeciálne príležitosti noste pod kabátom inteligentnú košeľu a doplňte vzhľad ženskou kravatou.

Milovníčka každodennej módy

Móda je vyhlásením vlastnej slobody,“ povedala Anna Dello Russo, talianska módna novinárka a šéfredaktorka Vogue Japan. Každodenný štýl vám umožňuje vyjadriť svoju osobnosť a jedinečný štýl. Pre takých nadšencov každodenného oblečenia navrhuje Answear.LAB trendy štýly.

Nohavice vyrobené z hladkého a elastického materiálu sa určite osvedčia na chladné dni. Pás zvýrazňuje prirodzenú líniu siluety. Spolu s mäkkým pleteným svetrom a koženou bundou tvoria dokonalý jeseňný outfit.

Nemal by chýbať, ani kabát v každom jesennom šatníku. Hodí sa tak pre bežné každodenné outfity, ako aj na večerné príležitosti. Kabát z kolekcie The Power of Woman je presne takýmto modelom. Vyrobený z hladkého materiálu a zo 70 percentnej vlny má vysoké termoregulačné vlastnosti. Udržuje vás v teple, keď je vonku chladno, a v chlade, keď teplota stúpa. Bude výborne vyzerať s hlbokým rolákom, hrubším svetrom alebo klasickou košeľou s golierom.

Odvážna rebelka z kolekcie The Power of Woman

Koža nikdy nevíde z módy. Je to nadčasový materiál, ktorý sa skvele kombinuje s rôznymi látkami, textúrami a strihmi. Hodí sa k elegantnému outfitu, ale aj k odvážnemu každodennému vzhľadu. Preto je vhodná pre každú ženu, ktorá vyjadruje svoje sebavedomie a odhodlanie v živote prostredníctvom módy.

Ako vytvoriť rebelovský vzhľad s kolekciou The Power of Woman? Môžete si vybrať šaty z imitácie kože s úzkym pásom a skombinovať ich s modernými platformovými topánkami tejto sezóny. Rovnako zaujímavý efekt dosiahnete mini sukňou alebo s plisovanou rozšírenou sukňou. Skombinujte ich s hrubým tričkom alebo svetrom a rockovými topánkami.

Prečítajte si ďalší článok