Čítanie na 3 min 13 okt 2023

Sila ženskosti sa odhaľuje v novej kolekcii Answear.LAB

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Ženy sú superhrdinky každodenného života a bojovníčky, pre ktoré nie je nič nemožné. Objavte svoju ženskú silu s najnovšou kolekciou The Power of Woman od Answear.LAB, v ktorej módne výzvy slúžia ako štúdium na rozvoj sebavedomia a jedinečného štýlu.

Rozhodná, vedomá vlastnej sily a sebavedomá – to je žena od Answear.LAB. Je skutočnou architektkou života, odvážne tvoriac svoju vlastnú realitu. Neúnavne sleduje svoj cieľ, bez ohľadu na to, či má na sebe perfektne šitý oblek alebo šaty s flitrami. Zveľaďuje v sebe svoju vnútornú superhrdinku, pretože vie, že ženská sila je jej najväčšou výbavou.

Objavte The Power of Woman s novou kolekciou od Answear.LAB. Značka vždy usiluje o preskúmanie ženskej podstaty nad rámec módy a jej najnovšie štýly sú vyjadrením tejto vášne. Answear.LAB nielen zdôrazňuje krásu každej ženy, ale aj oslavuje jej silu. Likviduje stereotypy a presviedča, že ženskosť je kombináciou citlivosti, charizmy, neuveriteľného sebavedomia a schopnosti prekonávať prekážky.

„Každá žena v sebe disponuje supervýkonom. Hoci oplývame rôznymi skúsenosťami, cieľmi a túžbami, spojuje nás obrovská sila a odvaha, s ktorou prechádzame životom. Answear.LAB chce dať všetkým ženám sebavedomie prostredníctvom módy. Preto sme sa v kolekcii The Power of Woman zamerali na oblečenie, ktoré zdôrazňuje silu v nadčasovom dizajne,“ hovorí Agnieszka Pruchnik, brand manažérka Answear.LAB.

The Power of Woman od Answear.LAB

Kolekcia The Power of Woman kombinuje klasickú módu s aktuálnymi trendami. Je ženská, odvážna a inšpirujúca. V novej kolekcii nájdete klasické čierne saténové šaty s perím, ale aj oblek v tmavom námorníckom modrom a overál v galaktickom vzore.

Štýly kombinujú rôzne textúry, látky a prvky oblečenia pre ženy. Farby hrajú významnú úlohu v príbehu superhrdinky kolekcie. Čierna, kráľovská modrá, lapis lazuli alebo levanduľa sú metaforami vnútornej sily ženy. Silné farby sú zjemnené krémovou a odtieňami šedej, najmä viditeľnými v odevoch na vonkajšie nosenie.

Ženská sila znamená pre značku Answear.LAB aj nevšedné kombinácie. Flitre v dvojici s pleteninou, chlpaté textúry a lesk, oversized a viac priliehavé modely tvoria módnú jednotku v kolekcii The Power of Woman. Silné strihy, ako lakovaná sukňa, aviatik alebo kobaltový kabát, sa dokonale ladia s ľahkým fialovými šatami a transparentnými topmi, medzi inými. Výrazné akcenty, ako sponky a ozdoby, sa objavujú aj v doplnkoch a obuvi. V oblečení ich možno vidieť v priehľadných blúzkach a iných aktuálnych kúskoch. Answear.LAB presviedča, že v každých z týchto kombinácií, pocíti žena svoju vnútornú silu.

Prečítajte si ďalší článok