Čítanie na 3 min 22 dec 2023

Outfit pre silvestrovskú noc 2023. Ako sa obliecť na najdôležitejšiu noc v roku?

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Flitrované šaty, elegantný oblek alebo lesklá sukňa so sýtočerveným topom? Bez ohľadu na to, ako si zvolíte stráviť silvestrovskú noc, uistite sa, že máte oblečenie, v ktorom sa budete cítiť úžasne a pohodlne. Vyberte si outfity podľa svetových trendov s Answear.LAB.

Silvestrovská noc nie je len o žiari sýtych materiálov, kovov a kameňov. Umiernené farby, mužský štýl v podobe oblekov, jednoduché a štýlové, a pierkované šaty ala „Veľký Gatsby“ sú v tejto sezóne na popredných miestach. Okrem toho však veľkú úlohu zohráva aj pohodlie.

Silvestrovská noc 2023 v glamour maxi štýle

Chystáte sa na silvestrovský ples? Alebo možno budete oslavovať s priateľmi v intímnejšom, ale rovnako elegantnom prostredí? Bez ohľadu na to, kde túto noc nakoniec strávite, máte príležitosť predstaviť sa v trochu odlišnom prevedení než v iné dni v roku.
Slávnostný vzhľad môžete dosiahnuť večernými šatami. Ozdobené flitrami, krištáľmi a žiariacimi doplnkami, takéto šaty zaručene pritiahnu pozornosť všetkých hostí. Model so zvýrazneným strihom a náhrdelníkom okolo krku bude obzvlášť pôsobivý. Toto vám dodá pocit výnimočnosti.
Pre fanúšikov klasickej elegancie odporúčame glamour maxi šaty z kolekcie Answear LAB. Tento kúsok sa vyznačuje dlhými rukávmi zdobenými krajkou, polrolákom a bočným rozparkom. Jemný a na dotyk príjemný materiál zaručene zabezpečí, aby ste sa cítili pohodlne.

Oslávte noc v „malých čiernych”

Zažiarte od hlavy až po špičky. Šaty na ramienkach s klasickým špicatým výstrihom sú ideálnym spôsobom, ako spolu s flitrami vytvoriť dokonale žiarivý vzhľad. Pri výbere šiat na ramienkach buďte striedme pri výbere doplnkov. Zvoľte nenápadnú čiernu kabelku a klasické lodičky, aby ste nezatienili celkový vzhľad.

Nezúfajte, ak flitre nie sú vaša šálka kávy. Budete vyzerať rovnako krásne aj v menej zdobených šatách. Príkladom takéhoto modelu je kúsok z kolekcie Answear.LAB vyrobený z materiálu so saténovým tkaním. Stiahnutý strih a trendy sezónne rukávy z čiernej sieťoviny pridajú celkovému outfitu šmrnc.

Oblek na špeciálne príležitosti

Silvestrovská noc nie je len príležitosťou pre jedinečné šaty. Pokojne dajte priestor mužskému štýlu. Tento trend reprezentuje nezávislosť a silu žien prostredníctvom dvojradových sák a oblekov s výraznými vypchávkami na pleciach.

Mužský štýl vám dodá originálny look. Vyberte si jednofarebný oblek s ozdobnými zlatými gombíkmi. Krátke sako a rozšírené nohavice vás opticky predĺžia a zjemnia vašu postavu.

Dávate prednosť párty odviazanému štýlu? Oblečte si flitrovaný oblek. Dlhšie sako s viazaním v páse je ideálna pre takmer akúkoľvek postavu. Široké, žiarivé, brokátové nohavice dodajú celkovému vzhľadu ľahkosť.

Pamätajte si, že môžete kombinovať takmer všetko. Ak chcete ísť v mužskom štýle, ale stále ho chcete udržať ženský a zmyselný, zvoľte voľnú bundu a skombinujte ju s priliehavými kúskami. Akcentujte svoju postavu brokátovou minisukňou alebo priliehavým korzetom. Takáto voľba bude dokonalá na každú párty.

Prečítajte si ďalší článok