Čítanie na 2 min 02 apr 2020

POHODLNÉ A ROZKOŠNÉ – IDEÁLNE OBLEČENIE POČAS DOMÁCEHO POBYTU

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Zostaňte doma a cíťte sa krásne! Súčasná situácia nám neumožňuje opustiť  múry našich domovov, preto sme skryté vo svojich „hradoch“ kde by sme sa mali tiež cítiť v pohode, elegantne a moderne. Aj keď je atmosféra nie veľmi priaznivá, neprestávajte sa obklopovať krásnymi vecami, starajte sa o svoje fyzické a duševné zdravie a nachádzajte radosti aj z malých drobností.

Dokonca aj každodenné veci, ako je oblečenie doma, môžu vylepšiť vašu náladu a dať vám pocítiť, že práca na diaľku a odpočinok budú ubiehať bezchybne. A, čo by ste si mali ako domáci pracovný úbor obliecť?

Máme pre Vás niekoľko noviniek v sviežich jarných farbách – čo vás láka?

Perfektné pyžamá na strávenie celého dňa v posteli

Ráno sa zobudíte, a máte víziu stráviť celý deň v posteli? Stojí za to si užiť takéto okamihy, a to aj prostredníctvom pohodlného oblečenia, ktoré vás okamžite dostane do dobrej nálady. Ukazuje sa, že domáce odevy podporujú aj známe módne domy, preto stojí za to sledovať tento trend. Jemné súpravy vyrobené z hodvábneho saténu alebo bavlny sú praktické, estetické, a v súlade s duchom doby. Môžete v nich leňošiť, čítať knihy aj aktívne pracovať. Tričká a overaly sú ideálne pre romantičky – ak si k tomu oblečiete kardigan, získate  perfektné ranné (alebo večerné) oblečenie, v ktorom sa môžete oddávať  pohodliu domova.

Súpravy pre aktívne ženy

Už vás nebaví žiara saténu? Ak si predovšetkým ceníte slobodu a športové uvoľnenie, rozhodnite sa pre outfit, v ktorom môžete bezpečne stráviť celý deň.

Voľné mikiny a takmer bezšvíkové nohavice sú vyrobené z mäkkých priedušných materiálov, umožňujúce rôzne aktivity.

Pohodlná tepláková súprava alebo ženský sveter?

Nielen v pyžamových kúskoch môžete stráviť dlhé hodiny doma. Pozrite sa aj na klasiku príležitostného arzenálu – sveter a mikina boli vždy jeho súčasťou. Neprepadajte monotónnosti ani beznádeji, a na svojom domácom oblečení nechajte odrážať jarný čas. Vsaďte na pastely, prešívané vesty, kvetinové potlače a dizajnérske prvky. Využite čas, a bavte sa módou u vás doma – čas na módne oblečenie predvádzané na ulici, ešte len príde.

Prečítajte si ďalší článok