Čítanie na 3 min 06 apr 2020

VEĽKÁ NOC 2020 – AKO SA PRIPRAVIŤ NA SVIATKY JARI STRÁVENÉ DOMA?

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Keďže Veľká noc 2020 bude iná, spoznajte naše triky, ako si ju užiť radostne a v príjemnej atmosfére, aj napriek neľahkým okolnostiam.

Nestrácajme silu ducha, a nech je tento čas, napriek situácii, chvíľou radosti, potešenia a únikom od nepríjemných vecí. Strávte ho tak, ako vám vyhovuje, tešte sa v kruhu svojich blízkych aj s rozkvitnutej prírody. Nariaďte si pocit slávnostných chvíľ aj prostredníctvom toho, čo si na seba oblečiete. Ponúkame vám preto zopár rád, ako sa nahodiť na tohtoročnú Veľkú noc.

Vo farbách jari

Ak ste si ešte neprehodili zimný šatník, je najvyšší čas rozlúčiť sa so všetkými odtieňmi sivej. Ako každý rok na jar, siahame  po svetlých pasteloch. Žltá, svetloružová, koralová, modrá, zelená v odtieňoch mäty alebo pistácií sú farby, ktoré by sme mali na sebe vyskúšať. Či už sa objavia na našich doplnkoch, šperkoch alebo na odevoch (hoci je to len tričko alebo bežná mikina). Jarné farby prinášajú radostnú náladu, a tú teraz obzvlášť potrebujeme.

MANGO / ANSWEAR / ANSWEAR / GUESS JEANS / MANGO

Každodenná elegancia

Pravdepodobne strávime tieto sviatky inak ako tie predchádzajúce, ale pobyt doma nemusí súvisieť s posedením vo vyťahaných pyžamách. Oslavujte tento krát, práve svojim štýlom! Oblečte si bodkované šaty alebo tie s kvetinovou potlačou. Vyberte si tričko s veľkou zaväzovacou mašľou, a k nemu široké nohavice. Ak sa chystáte na prechádzku, vymeňte parku za elegantný trenčkot. Nonšalantnosť a kúsok elegancie vám dodajú dobrý pocit aj odvahu do ďaľších dní, čo vám umožní prežiť ťažké časy a zdôrazniť jedinečnosť. Ak ste sa doteraz obliekali len kvôli svojmu okoliu, je čas zmeniť myslenie – teraz sa aj doma môžete cítiť krásne a módne, a dokonca len kvôli sebe.

GUESS JEANS / MARCIANO GUESS / POLO RALPH LAUREN / VERO MODA / ARMANI EXCHANGE

Doplnky, ktoré dodajú originalitu

Nezabudnite na doplnky. Nahraďte zimné topánky za baleríny, elegantné vysoké podpätky alebo jarné tenisky. Nechajte sa očariť kabelkami v pestrých farbách – zaručujeme, že budú prvou vecou, ktorú si vezmete, keď padnú bariéry, a budete sa môcť vydať do mesta. Šperky, čelenky do vlasov a veľké ozdobné špendlíky sa vám hodia kedykoľvek. Zachránia účes a vylepšia váš celkový vzhľad.

ANSWEAR / ANSWEAR / JOOP! / MANGO / PINKO

Prečítajte si ďalší článok