Čítanie na 3 min 22 jún 2021

Prázdninový pop-up store – čo si zabalíte do prázdninového kufra?

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Konečne, sú tu! Očakávané prázdniny, dolce vita, slnečné dni a čas voľna! Či už sa chystáte na krátke alebo dlhé, vzdialené i celkom blízke výlety, svoj čas venujte aj správnej výbave vášho kufra. Všestrannosť, praktickosť a pohodlie sú zahrnuté v cene. Zoznámte sa teda s tým, čo v lete naozaj potrebujete vložiť do svojej cestovateľskej batožiny.

Cesty za dobrodružstvom

Dovolenka v prírode má svoje vlastné pravidlá, preto tu nevenujeme pozornosť trendom, ale zameriavame sa predovšetkým na pohodlie a funkčnosť. Perfektný styling pre ženy aj mužov je len jeden, a skladá sa zo šortiek (najlepšie s praktickými vreckami), trička, čiapky (bejzbalové čiapky alebo stále populárnej  kýblikové klobúčiky), batohu a tenisiek so stabilnou protišmykovou úpravou podrážok. Podľa miesta a dĺžky cesty môžete súpravu doplniť teplákmi, teplejšou mikinou, a samozrejme pláštenkou. Ak sa chystáte zdolať niektoré hory, v tomto prípade investujte do špeciálnej obuvi – predovšetkým, je prvoradá vaša bezpečnosť!

THE NORTH FACEVANS / REEBOK

THE NORTH FACE / ADIDAS PERFORMANCE / ADIDAS ORIGINALS

TOMMY JEANSKANGOL / EA7 EMPORIO ARMANI

THE NORTH FACE / ADIDAS PERFORMANCE / EA7 EMPORIO ARMANI

Šialené leto v meste

Prázdninové výlety nie sú len o spoznávaní divokej prírody a úniku z civilizácie. Mnohí z nás, budú tráviť leto v meste, vo vychýrenom letovisku alebo vo hviezdičkovom hoteli plnom atrakcií. Stojí za to pripraviť sa tak na bláznivé letné noci a tancovanie v meste. Výber zamerajte na ľahké kvetinové šaty (tie s maxi dĺžkou je možné použiť ako na prechádzku po pláži, tak aj na drink), tielka odhaľujúce ramená, vzorované sukne v štýle 90. rokov a bavlnené blúzky s „puffy“ rukávmi. Styling môžete doplniť čiapkou so širokým okrajom, visiacimi náušnicami a kabelkou alebo vtipným ruksakom, ležérne prehodeným cez rameno. Pohodlie a elegancia v kombinácii s aktuálnymi trendmi – ako je vzorovaná košeľa s krátkym rukávom, sú hitom tejto sezóny, takže bude ideálna pre pánske stylingové outfity. Môžete ju dotvoriť s tričkom a látkovými šortkami. Ďalšou možnosťou je ľahká letná bunda v kombinácii s košeľou, chino nohavicami a teniskami.

BIMBA Y LOLA / PINKO / Y.A.S.

BIMBA Y LOLA / MANGO / RED VALENTINO

GUESS / MEDICINE / GUESS

SCOTCH & SODA / POLO RALPH LAUREN / MANGO

Štýl, ktorý pretrváva

Bezstarostné dni strávené pri sladkom „ničnerobení“ si vyžadujú príslušné nastavenie. Zvyknutí na pohodlie, sa ho len tak nevzdáme ani v letných dňoch. Dbajte na to, aby bol váš prázdninový kufor predovšetkým z oblečenia z prírodných tkanín – v horúcich dňoch sú tieto materiály oveľa pohodlnejšie ako polyester. Siahnite po voľných strihoch a nadčasových prvkoch: palazzo nohavice, over size košele, džínsy s rovným strihom alebo riflové šortky, vzdušné šaty a jednoduché mikiny. Tieto kúsky budú v každej situácii, dokonalým riešením. Ak chcete svoj styling osviežiť, môžete si zvoliť módny prvok, ako napríklad šatku do vlasov, crop top alebo efektnú kabelku. Komfort tiež poskytnite aj svojim chodidlám. Našťastie sú tohtoročné trendy v náš prospech, pretože športové sandále a papuče na masívnej stabilnej podrážke sú jedným z prvkov, ktoré sa dizajnérom aj v tejto sezóne, obzvlášť páčia.

BILLABONG / GUESS / PATRIZIA PEPE

TORY BURCH / MANGO / RED VALENTINO

HUGO / CALVIN KLEIN JEANS / MANGO

LACOSTE / ALLSAINTS / LEVI´S

Prečítajte si ďalší článok