Čítanie na 3 min 02 apr 2024

Rozhovor s Nikou Macinskou ambasádorkou kolekcie plnej ženskej solidarity

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Mali sme tú česť komunikovať s Nikou Macinskou, maminou 8 detí a autorkou kníh, ktorá sa stala ambasádorkou kolekcie od značky Answear.LAB – Sisterhood Treasure. Táto exkluzívna kolekcia prináša nielen štýlové kúsky, ale aj posolstvo sesterskej solidarity a prepojenia medzi ženami.

Nika Macinská: Viac než len mama

Nika Macinská nie je len matka, ale aj mentorka a hovorkyňa za ženskú solidaritu. Jej prístup k životu sa zakladá na hľadaní významu a zmysel vo všetkom, čo robí. Spolupráca na projekte Sisterhood Treasure pre ňu bola príležitosťou nielen prepojiť sa s módnou značkou, ale aj preniesť posolstvo „sesterstva“ medzi ženy.

Kolekcia Sisterhood Treasure od Answear.LAB: Viac než móda

Kolekcia Sisterhood Treasure od značky Answear.LAB je oveľa viac než len o móde. Je to vyjadrenie sesterskej solidarity a podpory medzi ženami. V kolekcii nájdete kúsky z prírodných materiálov ako ekokoža a šperky s prírodnými kameňmi, ktoré nesú posolstvo prepojenia a podpory.

Rozhovor s Nikou: O živote, materskej úlohe a štýle

Pri rozhovore s Nikou sme sa rozprávali nielen o kolekcii Sisterhood Treasure, ale aj o jej živote a pohľade na módu.

Máte v živote takúto ženu, ktorá je vaša tzv.  „sestra“?

Nika: Ja mám sestru naozaj, ktorá je aj mojou sestrou biologicky. My sme 3 sestry a myslím, že v najťažších chvíľach a nielen v mojom živote, ale aj v ich živote, keď sa to všelijako mlelo, tak myslím, že tam bolo naozaj najlepšie to, že sme vedeli byť spolu aj napriek tomu z akého prostredia sme vyšli, kde teda to vôbec nebolo o tom, aby sme sa podporovali navzájom. Práve naopak, skôr to bolo o tom, aby sme spolu nejakým spôsobom nefungovali čo znie asi paradoxne, ale hold niektorých rodinách sa to tak deje.

Nika: No a ja som veľmi vďačná za to, že sme si k sebe našli cestu aj napriek tomuto všetkému takže áno, mám 2 sestry, s ktorými takýmto spôsobom fungujeme v rôznych obdobiach svojho života a zároveň musím povedať, že dnes už mám aj iné ženy, s ktorými to tak máme, že sa cítime tak sestersky. Máme k sebe blízko, to vôbec neznamená, že sme spolu úplne nonstop, alebo že každý deň nejako v komunikácii, ale sú to také tie kamošky, ktoré aj keď sa rok nevidíte, tak keď sa stretnete, tak proste nastúpite na tú istú vlnu. A zároveň môžem povedať, že som si aj porodila také ženy, takže áno, mám moje 4 dcéry s ktorými mám krásny vzťah. 

Ako vám páčila táto spolupráca ?

Nika: Spolupráca so značkou Answear.LAB bola pre mňa oveľa viac než len obyčajným projektom. Bola to príležitosť preniesť posolstvo sesterskej solidarity a podpory, ktoré je pre mňa veľmi dôležité. Cítim sa poctená, že som mohla byť súčasťou tejto kolekcie.

Ako zvládate byť mamou 8 detí a zároveň mať čas na seba a váš štýl?

Nika: S rastúcimi deťmi som si uvedomila, aké dôležité je mať čas aj na seba. Teraz, keď je už časový tlak menej intenzívny, si viac vážim môj vlastný čas a dbám viac o seba.

Čo vás najviac oslovilo na kolekcii Sisterhood Treasure a prečo ste si vybrala práve tieto kúsky?

Nika: V kolekcii Sisterhood Treasure ma oslovila najmä symbolika sesterskej solidarity a podpory. Vybrala som si kúsky, ktoré odrážajú moju osobnosť a štýl, a zároveň nesú posolstvo spojenia žien.

Celý rozhovor nájdete tu.

Sesterské puto: štýl a solidarita

Kolekcia Sisterhood Treasure nie je len o móde, ale aj o sesterskej podpore. Je to vyjadrenie hlbokého prepojenia a solidarity medzi ženami, čo je v dnešnej dobe veľmi dôležité. Nezabudnite sa pozrieť na túto jedinečnú kolekciu na Answear.sk a nájdite si svoj vlastný kúsok Sisterhood Treasure ktorý vám bude nielen zdobiť telo, ale aj posilňovať srdce.

Prečítajte si ďalší článok