Čítanie na 3 min 01 apr 2024

Trendy v šperkoch na rok 2024 – ktoré doplnky sú na vrchole?

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Objavte trendy šperky pre rok 2024 a žiarite v každej situácii. Uvidíte, že šperky sú viac ako len štýlový doplnok. Je to spôsob, ako vyjadriť váš štýl, vašu osobnosť a doplnok, ktorý vám dodá sebavedomie.

Rok 2024 nám prinesie ďalšiu dávku fascinácie klasikou vo forme a dizajne. Budeme sa vracať k inšpirácii vintage štýlom, prírodou a prírodnými materiálmi. V nasledujúcich mesiacoch budeme kombinovať dizajnérske skúsenosti z minulosti a ich súčasné interpretácie v doplnkoch.

Reťaze – fúzia elegancie a vzbureneckého štýlu

Šperky vyrobené z reťazí dobýjajú prehliadky najvýznamnejších dizajnérov. Masívne reťaze predviedli The Attico, Sacai a Kiko Kostadinov. Na druhej strane, jemnejšie zlaté reťaze predviedol Tom Ford.

Preto, ak by sme mali pomenovať najhorúcejší trend v šperkoch pre rok 2024, boli by to reťaze. Lesklé alebo matné, hrubé alebo tenké, jednoduché alebo zdobené – akýkoľvek váš štýl, takéto šperky pridajú zaujímavosť minimalistickému alebo klasickému vzhľadu.

Surový dizajn, ale zároveň jemné a matné reťaze budú fungovať ako doplnok k dámskym outfitom. Takéto šperky nájdete v špeciálnej kolekcii Sisterhood Treasure od Asnwear.LAB. Náušnice, náhrdelník a náramok, vyrobené z kombinácie striebra a pozlátených prvkov, sa dokonale hodia k jemným oblečeniam a výraznejším koženým lookom a môžu sa nosiť ako samostatne, tak vrstveno.

Trendy v šperkoch na rok 2024: Návrat k prírode

Fascinácia prírodou sa prejavuje v rôznych motívoch šperkov, ktoré vedú v rebríčku trendov pre rok 2024. Jedným z nich sú prírodné kamene. Šperky zdobené minerálmi zdôrazňujú spojenie s prírodou a ohromujú eleganciou. Pre takéto doplnky funguje štýlovanie v čo najjednoduchšej forme a farebnom schéme. Nechajte šperky hrať svoju úlohu a zdôraznite estetické kvality vzhľadu.

Kolekcia Sisterhood Treasure tiež obsahuje šperky s prírodnými kameňmi, a ich výber nie je náhodný. Skutočne si môžeme vybrať čierny turmalín so svojou mimořádnou ochrannou silou, červený granát pre dodatočné sebavedomie alebo horský krištál, ktorý čistí myseľ od negatívnych myšlienok a volá vnútorný pokoj.

Čierny turmalín a červený granát budú dopĺňať každý smart casual alebo večerný vzhľad. Budú skvele vychádzať s dlhými saténovými šatami, koženými súpravami a oblekmi. Jemné kamene, naopak, pridajú ľahkosť svetlým jarným štýlom. Budú vynikať s bielymi košeľami v odtieňoch béžovej, súpravami z jemného materiálu a vzdušnými maxi a midi šatami.

Vintage a boho šperky na vrchole

Milujete retro štýl a nebojíte sa žiariť? Potom vás poteší vedieť, že šperky v retro štýle sa opäť dostávajú do módy. Zlaté a strieborné náušnice, náramky a náhrdelníky v geometrických tvaroch, ktoré sa vrátili k estetike 80. a 90. rokov, pridajú charakter každému outfitu. To ukázal napríklad Tom Ford, ktorý do svojich modelov na prehliadkových molech pridal moderné náušnice pripomínajúce 90. roky.

Boho šperky tiež kraľujú na prehliadkach módy. Mašle, perá, korálky – tieto kúsky šperkov sa hodia pre tých, ktorí radi experimentujú s textúrami a cítia sa pohodlne so svojím štýlom. Boho šperky sú tiež ideálnym doplnkom k jarným outfitom. Dávajú im svieži vzhľad a zdôrazňujú ich decentnú eleganciu.

Vrstvené náhrdelníky a šperky s príveskami boli tento rok veľkým hitom. Modely ako tieto boli predstavené na prehliadkových mólach Chanel a Burberry. Modulárne šperky, z ktorých môžete vytvoriť vlastné kompozície, nájdete v kolekcii Answear.LAB. Zlaďte náhrdelníky a náramky s jedinečnými príveskami s prírodnými kameňmi, aby ste dokončili moderné šperky vo svojom vlastnom štýle.

Objavte kolekciu šperkov od Answear.LAB Sisterhood Treasure.

Prečítajte si ďalší článok