Čítanie na 2 min 03 okt 2019

URBAN TRIBE – VYKROČTE Z DAVU! JESENNÁ KOLEKCIA OD ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Nezahaľujte sa, nebuďte sivou myškou. Vystúpte z davu a oblečte si eklektický štýl mestskej bohémy. Pripravili sme pre vás novú radu Urban Tribe od  ANSWEAR, aby ste mali každý jesenný deň štýlový!

Život v meste vás povzbudzuje k tomu, aby ste experimentovali so svojím štýlom, vytvárali potrebu vyniknúť, ale zároveň si užívali pohodlie, počas dní vo svojej práci ale i v čase večernej zábavy. Jesenná kolekcia Urban Tribe spĺňa všetky požiadavky každého urbanistického trendu. Inšpiráciou pre jej vytvorenie bola romantika bohémskej atmosféry a myšlienka mestskej komunity, ktorá žije v určitej oblasti.

Čím je Urban Tribe charakteristická?

Spája v sebe nonšalantný  boho štýl, ľudové motívy kontrastujúce s mestským pozadím, klasické štýly a moderné streetwear prvky. Vďaka tomu ženská silueta na jednej strane fascinuje, vyžaruje romantizmus, a na druhej strane – je nesmierne šik a trendy.

Urban Tribe je eklektický mix. Kapsulová edícia obsahuje šifónové šaty, blúzky s kvetinovou potlačou, kabáty vo farbe ťavej srsti, hrubé svetre s jednoduchým vzorom, voľné vesty a sofistikované doplnky: ručné pletené čiapky a rukavice, semišové topánky a strapce. Tkaniny a textúry tu hrajú veľkú úlohu: kombinovali sme jemný šifón s výraznými manšestrovými a vlnenými materiálmi, výšivkami, záhybmi a použili ozdobné kontrasty s koženými akcentami, vypraným denimom a hrubým pleteným svetrom. V Urban Tribe dominujú ušľachtilé odtiene vínovej, tyrkysovej, zlatej, pričom uniformné materiály dopĺňajú ultratenké kvetinové potlače v mnohých veľkostiach: od malých lúčnych kvietkov až po zmyselné, veľké kvety na tmavom pozadí.

Prečítajte si ďalší článok