Čítanie na 2 min 17 sep 2019

WESTERN STORY – PRÍBEH NOVEJ KOLEKCIE ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Jeseň má mnoho podôb. A keď sa zadarí, môže byť romantická i pôvabná zároveň! Western Story je najnovšia kolekcia od značky Answear, ktorá vám uľahčí moderne začať ďalšiu sezónu.

Western Story, príbeh plný tajomstva a romantizmu. Inšpiráciou pre vytvorenie tejto kolekcie bol boho štýl, ktorého estetika priam nabáda k noseniu počas prvých dní babieho leta. Základom sú vzorované šaty zo šifónu alebo viskózy, vyšívané blúzky, košele, a samozrejme svetre i vesty s výraznou pletacou štruktúrou. Nechýbajú ani kvetinové motívy či ľudové grafiky, ktoré spolu s motívmi paisley vytvárajú atmosféru starých čias, ale zároveň, sú v súlade so súčasnými trendmi, ktoré odzneli na prehliadkových mólach. Myslíme aj na chladnejšie počasie, preto v našej kolekcii nemôžu chýbať mäkké bundy a kabáty z plyšovej kožušiny. Western Story tvoria odtiene ružovej, sivej a bielej, tvoriace  jemnú paletu dýchajúcu romantizmom. Burgundské akcenty prepožičiavajú línii zase nádych jesene.

Kolekciu Answear môžete nosiť pri rôznych príležitostiach. Môžete obmieňať tie vrchné kúsky spolu s ostatnými odevmi, a vytvárať si tak rozmanité typy vrstvenia. Takže milovníci nonšalantných a bezstarostných stylingov, si v nej pre seba určite niečo nájdu. Popustite uzdu fantázii, a vyhrajte sa s potlačou aj farbami. Ten jedinečný vzhľad za to stojí!

Prečítajte si ďalší článok