Čítanie na 3 min 16 okt 2020

Zimné pánske bundy, do ktorých sa oplatí investovať

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Milí páni, je práve najvyšší čas na nájdenie dokonalého vrchného oblečenia pre chladné dni! Vybrali sme pre vás módne bundy na zimu. Veríme, že sa vám bude páčiť aspoň jeden z našich 4 návrhov, pri ktorých oceníte nielen dizajnérsky strih, ale aj pohodlnosť daného modelu. Pozrite si naše „módne zimné topky“, ktoré by si mali nájsť miesto vo vašom šatníku počas prichádzajúcej zimy.

Prešívaná páperová bunda

Pokiaľ ide o módne bundy tejto zimy, nepochybne do tejto skupiny patria prešívané páperky. Tento model bol na vrchole už niekoľko sezón. Nielenže dokonale zapadá do aktuálnych trendov, ale poskytuje vám aj maximálne pohodlie a teplo. Prešívaná bunda sa dá nosiť ako v mini verzii – siahajúcej po pás alebo po boky, tak aj v jej maxi podobe, ktorej dĺžka končí až pod kolenami. Počíta sa aj farba: stavte na intenzívne farby, ako je červená, oranžová alebo žltá.

TRUSSARDI JEANS / DIESEL / MEDICINE

CALVIN KLEIN JEANS / RAINS / GUESS JEANS

Módne pánske bundy – s kožušinou

Nielen dámskemu vrchnému oblečeniu dominujú kožušinové prvky! Hitom tejto sezóny sú bundy s kožušinovými goliermi alebo s goliermi z ovčej kože. Takéto akcenty nájdeme na ľahších rifľových bundách, ako aj na samostatných vlnených modeloch. Mnoho pánov si bundu s golierom z ovčej kože spája s mladistvým naladením. Faktom však je, že dodáva správny imidž, preto ju s ľahkosťou môžu nosiť všetky vekové skupiny. Siahnite najmä po modeloch s kontrastnými kožušinovými prvkami.

TOMMY HILFIGER / BOMBOOGIE / MEDICINE

PREMIUM BY JACK & JONES / DICKIES / LEVI´S

Módne bundy na chladnejšie dni – vzory

Ste unavení zo sivastých farieb? Lepším riešením na zimu sa môžu javiť módne bundy v intenzívnych farbách a s výraznou potlačou. Vo svete módy dominujú tie bláznivé, ale aj klasické vzory. Hitom stále zostáva kocka, najmä tá, ktorá je vsadená do sivo – hnedých farieb. Nechýbajú ani odvážne geometrické vzory, bodové motívy a taktiež „color blocking“, pričom všetky pôsobia na vrchných odevoch veľmi moderne.

HELLY HANSEN / PEPE JEANS / TOMMY JEANS

VANS / FILA / PUMA

Módne klasické bundy – parka

Máte radi klasiku? Parková bunda vám dodá nadčasový vzhľad a zároveň predvediete svoje vedomosti o aktuálnych trendoch – parka je späť! Tento typ bundy vznikol v 50. rokoch a do módneho sveta sa dostal o 20 rokov neskôr. Vďaka svojmu jednoduchému tvaru a pohodlnému riešeniu, ako je sťahovanie v páse alebo veľká kapucňa, kombinuje minimalizmus s pohodlím. Môžete ju nosiť v elegantnejších stylingoch, a rovnako dobre bude fungovať aj pri streetwearových outfitoch.

FAT MOOSE / BRAVE SOUL / DC

JACK & JONES / TOM TAILOR DENIM / HELLY HANSEN

Prečítajte si ďalší článok